Mobile menu
Profile
Producție & Tehnică
Târgu Mureș
Grup Simex

Înființată în anul 2002 compania GRUP SIMEX și-a început activitatea prin fabricarea pieselor ștanțate și a componentelor metalice care includ operații de debitare, îndoire și sudare. Printre aceste activitati ar fi:

-Fabricarea de componente și accesorii metalice cu utilizări diverse;

-Fabricarea pieselor ștanțate / îndoite din diferite tipuri de tablă;

-Fabricarea de componente metalice în cadrul unor procese productive care includ operații de debitare, îndoire, sudare;

-Fabricarea de componente pentru construcții metalice structurale și scări interioare;

-Fabricarea de elemente metalice nestructurale pentru pereți, fațade, acoperișuri și plafoane;

Dezvoltarea portofoliului de produse și a activității prin dotarea cu liniile automate de ștanțare – îndoire cu alimentator și derulator pneumatic a dus la creșterea productivității muncii și la necesitatea înființării și dezvoltării de noi departamente în cadrul firmei, unul dintre aceste departamente fiind departamentul SDV.

Departamentul SDV din cadrul companiei și-a început activitatea în anul 2013 odată cu demararea investițiilor în mașini - unelte de prelucrare a metalelor cu comandă numerică dotate cu tehnologie de înaltă calitate. Transformarea sectorului de întreținere, reparație stanțe și matrițe într-un departament SDV puternic, a implicat și o latură de formare profesională prin cooptarea viitorilor ingineri în programe de practică.

Avand în vedere echipa de profesioniști dedicați, dotarea cu echipamente performante ( mașini - unelte cu comandă numerică de ultimă generație, roboți de sudură, etc.) și dorința de a face din calitate un etalon, inginerii si tehnicienii nostri oferă servicii de proiectare și producție capabile să satisfacă și cele mai exigente cerințe impuse de clienți.

Grup Simex oferă garanția calității superioare fiind certificata de catre LRQA România pe următoarele standarde:

-ISO 9001

-ISO 14001

-QHSAS 18001

Aplică acum CV-ul tău și vei beneficia de o dezvoltare profesională pe măsura exigențelor tale !