Mobile menu
Profile
Publicitate & Marketing & Media
The Inner

The INNER - Mapping Inside este cel mai mare eveniment dedicat stării de bine și sănătății mintale din România și va avea loc între 2 și 4 iunie 2023, în Cluj-Napoca. Evenimentul va reuni profesori în psihologie, autori internaționali de succes, terapeuți, cercetători, artiști și muzicieni, care vor susține conferințe, workshopuri, masteclass-uri și concerte. Printre subiectele abordate de speakeri se numără combaterea procrastinarii, încetinirea ritmului vieții, anxietatea și depresia, valorizarea resurselor interioare, iar tematicile workshopurilor includ bunăstarea relațiilor, practici pentru obținerea calmului și clarității, metode de autocunoaștere și gestionarea emoțiilor, etc.
The Inner - Mapping inside are ca misiune principală îmbunătățirea calității vieții prin autocunoaștere și încurajarea dezvoltării personale, aducând în armonie mintea, corpul și sufletul.
Prin experiența The Inner, participanții au ocazia de a cultiva un spațiu mental și emoțional nou, așadar te așteptăm să explorezi în siguranță cine ești în afara agendei. Comunitatea Târgul de Cariere beneficiază de un discount de 10% la achiziționarea biletelor, prin codul THEINNERXTDC10.


Website: https://theinner.ro
Facebook: https://www.facebook.com/theinner.ro
Instagram: https://instagram.com/theinner_experience?igshid=YmMyMTA2M2Y=