Mobile menu
Profile

Recrutează

În fiecare primăvară și toamnă, Târgul de Cariere pune piața muncii în mișcare oferind variante multiple de employer branding companiilor și șanse de angajare celor aflați în căutarea unui loc de muncă, prin evidențierea multitudinii oportunităților existente, chiar și în cele mai dificile perioade. Din 2006, de la primul eveniment și până în prezent, Târgul de Cariere este cea mai răspândită rețea de soluții de recrutare selectivă, având un rol esențial în formarea pozitivă a pieței muncii.

Pe de-o parte, publicul va putea experimenta față în față interacțiunea cu posibilii noi angajatori și va putea consulta oferta de pe piața muncii din domenii precum: inginerie și IT, producție și tehnică, auto și automotive, HoReCa, logistică și transport, telecomunicații, marketing și comunicare, servicii și BPO, resurse umane, contabilitate, achiziții, financiar, bancar, farmaceutic sau medical. Pe de altă parte, participarea la evenimentele Târgul de Cariere constituie o bună oportunitate pentru companii să își crească vizibilitatea, să câștige mai multă notorietate pe piața muncii și, astfel, să își poziționeze brandul de angajator în top, pentru a atrage talentele care rezonează cu valorile companiei. 

Legăturile dintre noi ne pot ajuta să reconstruim o piață a recrutării așa cum ne-am dorit-o: plină de oportunități, multe locuri de muncă și personal relevant, procese de recrutare mai simple și rapide. Târgul de Cariere continuă să susțină piața muncii și revine toamna aceasta cu un nou sezon de evenimente:

✅ Cluj-Napoca - 9 și 10 octombrie

✅ Iași - 13 și 14 octombrie

✅ Chișinău - 27 și 28 octombrie

✅ Brașov - 3 și 4 noiembrie

✅ Sibiu - 10 și 11 noiembrie

✅ Târgu Mureș - 22 noiembrie

Ai acel CV? Hai cu el la Târgul de Cariere!