Mobile menu
Profile

Recrutează

Târgul de Cariere | Toamna 2021

Târgul de Cariere lansează ediția de toamnă a evenimentelor de recrutare și employer branding.

Evenimente offline:

  • Târgul de Cariere Brașov, în 1 și 2 octombrie între orele 11:00-18:00, la Coresi Mall
  • Târgul de Cariere Cluj, în 8 și 9 octombrie între orele 11:00-18:00, la BT Arena
  • Târgul de Cariere Iași, în 15 și 16 octombrie între orele 11:00-18:00, la Palas Mall
  • Târgul de Cariere Sibiu, în 27 și 28 octombrie între orele 11:00-18:00, la Ramada Hotel

Platforma #hai că joburi există! prezintă evenimente online și oportunități profesionale disponibile în diverse orașe, începând din 29 septembrie până în 29 noiembrie.

În fiecare primăvară și toamnă, Târgul de Cariere pune piața muncii în mișcare oferind variante multiple de recrutare companiilor și speranță celor care sunt în căutarea unui loc de muncă, prin evidențierea multitudinii oportunităților existente în piață, chiar și în cele mai dificile perioade. 

Evenimentele au rolul de a aduce împreună angajatorii și candidații, astfel încât interacțiunea directă dintre aceștia să crească substanțial șansele pentru ambele părți de a se împlini profesional. La fiecare eveniment participă între 3.500 și 15.000 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, însumând un număr total de 60.000 de vizitatori pe ediție, toți având CV-ul pregătit pentru aplicare la pozițiile disponibile.

Din 2006, de la primul eveniment și până în prezent, Târgul de Cariere a devenit cea mai răspândită soluție de recrutare selectivă și a avut un rol esențial în formarea pozitivă a pieței muncii. De fiecare dată, a contribuit la dezvoltarea de competențe, descoperirea de talente și a șanselor de angajare pentru acestea. 

Astăzi, Târgul de Cariere este renumit pentru credibilitatea și transparența pe care o inspiră - prin soluțiile de recrutare și employer branding - companiilor care angajează și se dezvoltă în piața din România și Republica Moldova. Promovează actualitatea, schimbarea, adaptarea la situații de actualitate, dezvoltarea în carieră și reinventarea profesională, într-o lume în care idealurile devin tot mai intangibile. 

Acum offline, dar și online...

De la locuri de muncă la sfaturi pentru construirea unei cariere de succes, webinarii, sesiuni de dezvoltare profesională, discuții cu experți despre diverse teme, interacțiuni directe între participanții la evenimente și reprezentanții angajatorilor activi, chiar și interviuri de angajare, toate oportunitățile sunt disponibile vizitatorilor la Târgul de Cariere. 

Evenimentele online aduc în prim plan intervenții și interacțiuni live, moderate din studioul Târgul de Cariere și difuzate pe pagina targuldecariere.ro, pe Youtube, Facebook și LinkedIn. Printr-un mix de aplicații de comunicare online și transmisii video live, participanții Târgul de Cariere pot avea acces la: webinarii și prezentări ale companiilor aflate în proces de recrutare, joburi disponibile și discuții directe pe chaturi cu recrutorii prezenți. 

Recrutarea și comunicarea este efectuată într-un mod inteligent prin intermediul platformei targuldecariere.ro, pe care cei interesați se înregistrează, respectiv se autentifică cu CV-ul actualizat. În doar câteva clipe, CV-ul poate să ajungă în atenția angajatorului, pe baza unui click pe butonul de aplicare de la anunțul de angajare. Angajatorul poate să admită sau să respingă aplicanții direct din contul de recrutare. Totodată, această platformă este singurul loc unde candidații pot primi răspunsuri la întrebări în timp real prin sistemul de chat integrat la standurile virtuale. 

Încurajăm interacțiunea și recomandăm participanților să se consulte cu reprezentanții companiilor de la standuri, înainte de aplicarea CV-ului. 

Legăturile dintre noi ne pot ajuta să reconstruim o piață a recrutării așa cum ne-am dorit-o: plină de oportunități, multe locuri de muncă și personal relevant, procese de recrutare mai simple și rapide. #varianteexistă!

*Evenimentele offline se vor desfășura respectând reglementările de sănătate aflate în vigoare din cauza pandemiei cu virusul SARS-CoV-2. Accesul se va face numai în baza Certificatului Verde, care atestă vaccinarea, testarea negativă sau trecerea prin boală în perioada cuprinsă între ziua 15 și ziua 180 de la data confirmării acesteia. Se va monitoriza atât numărul intrărilor și ieșirilor de la evenimente, cât și temperatura participanților la intrare. Purtarea măștii de protecție va fi obligatorie pe toată durata petrecută în spațiul evenimentelor.