Mobile menu
Profile

Recrutează

Târgul de Cariere transformă evenimentele într-o adevărată călătorie pentru candidați și pentru companiile participante, una care implică dezvoltarea personală, inițierea și dezvoltarea carierei. În fiecare sezon, ne străduim să aducem mai aproape de participanții la evenimentele noastre cele mai bune oportunități, tratând cu grijă atât așteptările angajatorilor, cât și cele ale candidaților. Sezonul de primăvară 2020 este unul special, adaptat contextului actual în care ne aflăm. Astfel, introducem o premieră în domeniul evenimentelor de recrutare și employer branding, printr-un concept desfășurat exclusiv online, implementat în conceptul Târgul de Cariere Digital. Acesta construiește o experiență virtuală complexă, transformând evenimentele offline în oportunități de promovare și recrutare online.

Prin evenimentele de recrutare și employer branding organizate, evidențiem multitudinea oportunităților existente în piață; promovăm schimbarea, dezvoltarea în carieră și reinventarea profesională, într-o lume în care idealurile devin tot mai intangibile.

 

Evenimentele desfășurate în șapte orașe, respectiv Cluj-Napoca, Iași, Chișinău, Oradea, Târgu-Mureș, Sibiu și Brașov, au rolul de a aduce împreună angajatorii și candidații, astfel încât interacțiunea directă dintre aceștia să crească substanțial șansele pentru ambele părți de a se împlini profesional.

 

De la recrutare la ... I love my job

 

Târgul de Cariere a tranzitat de-a lungul timpului comunități mai mici și mai mari, pentru a le oferi celor în căutarea unui loc de muncă o carieră în care să investească și pe care să o iubească. După mai bine de un deceniu de evenimente, Târgul de Cariere a devenit cea mai răspândită și eficientă soluție de recrutare.

 

Peste 300 de companii participă în fiecare sezon la Târgul de Cariere în Cluj-Napoca, Iași, Chișinău, Oradea, Sibiu, Brașov și Târgu-Mureș. Vino să faci și tu parte din comunitatea Târgul de Cariere, a companiilor care recrutează eficient.

 

Colaborăm cu unele companii care au angajat echipe întregi în urma participării la Târgul de Cariere, dar și cu angajatori care au o nevoie constantă de personal și care participă la fiecare sezon, încă de la prima noastră ediție, din 2006.

Companiile care participă vin din domenii diverse: inginerie, IT, retail,  servicii & BPO, marketing, management, consultanță, auto & automotive, HR, turism, telecom. 

 

Ce câștigi dacă vii la Târgul de Cariere

 

Recrutezi eficient. Nu mai pierzi ore de interviuri fără rezultat și tone de CV-uri, ai la dispoziție o rețea de tineri interesați de carieră care vin la evenimentele noastre special pentru a discuta cu angajatorii. Poți face mini-interviuri pe loc.

  • Te faci cunoscut ca angajator în rândul tinerilor. Ai șansa de a te promova și de a-ți face cunoscut brandul în fața candidaților care sunt în căutare de oportunități de carieră. În funcție de oraș, la evenimentele Târgul de Cariere participă între 1.000 și 5.000 de candidați cu diferite niveluri de pregătire, majoritatea cu vârsta cuprinsă între 20-35 ani.

  • Beneficiezi de campanie personalizată outdoor, realizată în asociere cu Târgul de Cariere.

  • Te promovezi prin rețeaua noastră online și offline: Facebook/Google/LinkedIn/materiale online, presă și outdoor. 

  • Ai șansa de a te consolida ca expert în domeniul tău prin organizarea de workshop-uri susținute de oamenii din firma ta.

  • Punem noi la dispoziție logistica, spațiul și aducem oamenii interesați de subiectul tău.

 

Ce spun companiile care participă:

 

„Târgul de Cariere reprezintă un context foarte potrivit de interacțiune cu viitorii angajați. Am întâlnit mulți studenți și absolvenți, dar și persoane care au urmat cursuri de reorientare profesională pe domeniile programare sau testare software”. Alexandra Samsodan, HR Specialist msg‎ systems Romania

„Kaufland România a participat la Târgul de Cariere cu o ofertă variată de oportunități de angajare, pentru toți cei interesați de o carieră în industria de retail". Estera Anghelescu, Director Dezvoltare Personal si Employer Branding la Kaufland România  

„Suntem încântați de participarea la Târgul de Cariere. Am optat și pentru un workshop care a avut ca temă: „Cum să te pregătești pentru un interviu de angajare”. Ne-a bucurat prezența unui public extrem de receptiv și curios". Iuliana Stan, Recruitment Manager CGS România  

„Ne-am întâlnit la Târgul de Cariere cu peste 600 de candidați - studenți și absolvenți aflați în căutarea primului loc de muncă, dar și persoane cu senioritate în IT. Ne-am bucurat să vedem interesul lor în a afla informații despre Stefanini și cum se pot alătura echipei noastre. Cu siguranță vom reveni și la ediția următoare". Oana Calcan Recruitment Coordinator Stefanini