Mobile menu
Profile

Recrutează

Târgul de Cariere anul acesta împlinește 15 ani și așteaptă la noua ediție de evenimente de recrutare și employer branding pe toți cei interesați de aria profesională. 

Evenimentele au rolul de a aduce împreună angajatorii și candidații, astfel încât interacțiunea directă dintre aceștia să crească substanțial șansele pentru ambele părți de a se împlini profesional. La fiecare eveniment online participă între 3.500 și 15.000 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, însumând un număr total de 60.000 de vizitatori pe ediție, toți având CV-ul pregătit pentru aplicare la pozițiile disponibile.

În fiecare primăvară și toamnă, Târgul de Cariere pune piața muncii în mișcare oferind variante multiple de recrutare companiilor și speranță celor care sunt în căutarea unui loc de muncă, prin evidențierea multitudinii oportunităților existente în piață, chiar și în cele mai dificile perioade. Anul 2020 a fost cu situații neașteptate care au atras o nevoie puternică de adaptare și reinventare. Cu toate acestea, Târgul de Cariere a demonstrat că este mai puternic, transformând și îndreptând piața muncii în direcția potrivită așteptărilor comunitare.

Din 2006, de la primul eveniment și până în prezent, Târgul de Cariere a devenit cea mai răspândită soluție de recrutare selectivă și a avut un rol esențial în formarea pozitivă a pieței muncii. De fiecare dată, a contribuit la dezvoltarea de competențe, descoperirea de talente și a șanselor de angajare pentru acestea.

Astăzi, Târgul de Cariere este renumit pentru credibilitatea și transparența pe care o inspiră prin soluțiile de recrutare și employer branding companiilor care angajează și se dezvoltă în orașele Cluj, Chișinău, Iași, Brașov, Sibiu, Oradea și Târgu-MureșPromovează actualitatea, schimbarea, adaptarea la situații de actualitate, dezvoltarea în carieră și reinventarea profesională, într-o lume în care idealurile devin tot mai intangibile. 

Acum și online...

În condițiile actuale,  evenimentele noastre cu mii de oameni nu vor avea loc offline, însă, am redirecționat toată comunitatea către mediul online cu multe variante de participare și de recrutare personalizate, concentrate pe orașele unde avem comunități construite în 15 ani de activitate. 

De la locuri de muncă la sfaturi pentru construirea unei cariere de succes, webinarii, sesiuni de dezvoltare profesională, discuții cu experți despre diverse teme, interacțiuni directe între participanții la evenimente și reprezentanții angajatorilor activi, chiar și interviuri de angajare, toate oportunitățile sunt disponibile și online vizitatorilor la Târgul de Cariere. 

Evenimentele noastre în online aduc în prim plan intervenții și interacțiuni live, moderate din studioul Târgul de Cariere și difuzate pe pagina evenimentului, pe Youtube, Facebook și LinkedIn. Printr-un mix de aplicații de comunicare online și transmisii video live, participanții Târgul de Cariere pot avea acces la: webinarii și prezentări ale companiilor aflate în proces de recrutare, joburi disponibile și discuții directe pe chaturi cu recrutorii prezenți. 

Recrutarea și comunicarea este efectuată într-un mod inteligent prin intermediul platformei targuldecariere.ro, pe care cei interesați se înregistrează, respectiv se autentifică cu CV-ul actualizat. În doar câteva clipe, CV-ul poate să ajungă în atenția angajatorului, pe baza unui click pe butonul de aplicare de la anunțul de angajare. Totodată, această platformă este singurul loc unde candidații pot primi răspunsuri la întrebări în timp real prin sistemul de chat integrat la standurile virtuale. Încurajăm interacțiunea și recomandăm participanților să se consulte cu reprezentanții companiilor de la standuri, înainte de aplicarea CV-ului. 

Legăturile dintre noi ne pot ajuta să reconstruim o piață a recrutării așa cum ne-am dorit-o: plină de oportunități, multe locuri de muncă și personal relevant, procese de recrutare mai simple și rapide.