Mobile menu
Profile

Recrutează

În fiecare primăvară și toamnă, Târgul de Cariere pune piața muncii în mișcare oferind variante multiple de recrutare companiilor și speranță celor care sunt în căutarea unui loc de muncă, prin evidențierea multitudinii oportunităților existente în piață, chiar și în cele mai dificile perioade.

Din 2006, de la primul eveniment și până în prezent, Târgul de Cariere a devenit cea mai răspândită soluție de recrutare selectivă și a avut un rol esențial în formarea pozitivă a pieței muncii. De fiecare dată, a contribuit la dezvoltarea de competențe, descoperirea de talente și a șanselor de angajare pentru acestea. 

Astăzi, Târgul de Cariere este renumit pentru credibilitatea și transparența pe care o inspiră - prin soluțiile de recrutare și employer branding - companiilor care angajează și se dezvoltă în piața din România și Republica Moldova. 

Sumar evenimente offline & online în toamna 2021:

În toamna 2021 am reușit cu multe eforturi să organizăm o ediție offline într-o perioadă foarte dificilă. Am ales să organizăm evenimentul offline pentru a facilita întâlnirea față în față a candidaților cu reprezentanții companiilor, știind că experiența online-ului nu se poate compara, încă, cu cea a offline-ului, în toate domeniile profesionale. 

Noutatea ediției de toamnă 2021 a fost reprezentată prin evenimente hibride. 

Platforma #hai că joburi există! între 29 septembrie și 29 noiembriea prezentat mii de locuri de muncă disponibile în diverse orașe, dar și sesiuni interactive cu reprezentanții companiilor și participanții evenimentelor online. Acestea se regăsesc pe platforma noastră.

Acum offline, dar și online

De la locuri de muncă la sfaturi pentru construirea unei cariere de succes, sesiuni de dezvoltare profesională, discuții cu experți despre diverse teme, interacțiuni directe între participanții la evenimente și reprezentanții angajatorilor activi, toate oportunitățile sunt disponibile online și offline vizitatorilor la Târgul de Cariere. 

Evenimentele online aduc în prim plan intervenții și interacțiuni live, moderate din studioul Târgul de Cariere și difuzate pe pagina targuldecariere.ro, pe Youtube, Facebook și LinkedIn. Printr-un mix de aplicații de comunicare online și transmisii video live, participanții Târgul de Cariere pot avea acces la: webinarii și prezentări ale companiilor, joburi disponibile și discuții directe pe chaturi cu recrutorii prezenți. 

Târgul de Cariere | Primăvara 2022 

Cu toate că încurajăm interacțiunea față în față ale participanților la evenimentele Târgul de Cariere, acum, toate companiile cu interes în recrutare, precum și toate persoanele interesate de locuri de muncă au posibilitatea de a se conecta și a interacționa, atât în offline, cât și în online. Vă invităm în primăvară la:

  • Târgul de Cariere Iași 
  • Târgul de Cariere Cluj
  • Târgul de Cariere Sibiu 
  • Târgul de Cariere Brașov 
  • Târgul de Cariere Chișinău 
  • Târgul de Cariere Oradea 
  • Târgul de Cariere Mureș

Legăturile dintre noi ne pot ajuta să reconstruim o piață a recrutării așa cum ne-am dorit-o: plină de oportunități, multe locuri de muncă și personal relevant, procese de recrutare mai simple și rapide. 

Variante există!