Mobile menu
Profile

Evenimente

urmează

Despre

În fiecare primăvară și toamnă, Târgul de Cariere pune piața muncii în mișcare oferind variante multiple de recrutare companiilor și speranță celor care sunt în căutarea unui loc de muncă, prin evidențierea multitudinii oportunităților existente în piață, chiar și în cele mai dificile perioade.

Din 2006, de la primul eveniment și până în prezent, Târgul de Cariere a devenit cea mai răspândită soluție de recrutare selectivă și a avut un rol esențial în formarea pozitivă a pieței muncii. De fiecare dată, a contribuit la dezvoltarea de competențe, descoperirea de talente și a șanselor de angajare pentru acestea. 

Cei doi ani de pandemie ne-au demonstrat că relațiile interumane sunt o prioritate pentru noi. Într-o perioadă dificilă, în care oamenii sunt în căutarea echilibrului, stabilității și siguranței, întâlnirile interactive sunt cele mai potrivite pentru identificarea rapidă a compatibilității profesionale, dintre angajat și angajator. 

După trei ediții online și una hibrid, Târgul de Cariere s-a întors cu șase evenimente în format fizic și motto-ul #primulpas, menit să încurajeze întâlnirile față în față dintre reprezentanții companiilor și candidați. Ediția de primăvară Târgul de Cariere s-a desfășurat în acest an în șase orașe: Iași, Cluj-Napoca, Sibiu, Brașov, Oradea și Târgu Mureș, reunind 200 de companii și peste 20 000 de candidați, care au avut oportunitatea să aleagă dintre cele 4000 de locuri de muncă puse la dispoziție de către angajatorii prezenți.

Cu toate că încurajăm interacțiunea față în față a participanților la evenimentele Târgul de Cariere, acum, toate companiile cu interes în recrutare, precum și toate persoanele interesate de locuri de muncă au posibilitatea de a se conecta și a interacționa și virtual. 

Vă așteptăm și în toamna 2022!

0 companii active
0 evenimente
0 joburi active online
0 candidați activi