Mobile menu
Profile

Despre

În fiecare primăvară și toamnă, Târgul de Cariere pune piața muncii în mișcare oferind speranță celor care sunt în căutarea unui loc de muncă prin evidențierea multitudinii oportunităților existente în piață, chiar și în cele mai dificile perioade. 

Evenimentele au rolul de a aduce împreună angajatorii și candidații, astfel încât interacțiunea directă dintre aceștia să crească substanțial șansele pentru ambele părți de a se împlini profesional. La fiecare eveniment participă între 3.500 și 15.000 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, însumând un număr total de 60.000 de vizitatori pe ediție, toți având CV-ul pregătit pentru aplicare la pozițiile disponibile.

Povestea evenimentelor de recrutare și employer branding a început în anul 2006, în Cluj-Napoca și s-a conturat odată cu trecerea timpului. Din Ardeal și până în Moldova, a tranzitat comunități mai mici și mai mari pentru a le oferi celor în căutarea unui loc de muncă o carieră în care să investească și pe care să o iubească. 

Târgul de Cariere a devenit cea mai răspândită soluție de recrutare selectivă și a avut un rol esențial în formarea pozitivă a pieței muncii. De fiecare dată, a contribuit la dezvoltarea de competențe și la descoperirea de talente, precum și la creșterea șanselor de angajare pentru acestea. 

Târgul de Cariere | Toamna 2021

Târgul de Cariere lansează ediția de toamnă a evenimentelor de recrutare și employer branding. 

Evenimente offline:

  • Târgul de Cariere Brașov, în 1 și 2 octombrie între orele 10:00-18:00, la Coresi Mall
  • Târgul de Cariere Cluj, în 8 și 9 octombrie între orele 11:00-18:00, la BT Arena
  • Târgul de Cariere Iași, în 15 și 16 octombrie între orele 10:00-18:00, la Palas Mall
  • Târgul de Cariere Sibiu, în 27 și 28 octombrie între orele 11:00-18:00, la Ramada Hotel

Platforma online: Hai că joburi există! - o serie de evenimente online pe targuldecariere.ro cu prezentarea oportunităților profesionale disponibile în diverse orașe, începând din 29 septembrie până în 29 noiembrie.

*Evenimentele offline se vor desfășura respectând reglementările de sănătate aflate în vigoare din cauza pandemiei cu virusul SARS-CoV-2. Accesul se va face numai în baza Certificatului Verde, care atestă vaccinarea, testarea negativă sau trecerea prin boală în perioada cuprinsă între ziua 15 și ziua 180 de la data confirmării acesteia. Se va monitoriza atât numărul intrărilor și ieșirilor de la evenimente, cât și temperatura participanților la intrare. Purtarea măștii de protecție va fi obligatorie pe toată durata petrecută în spațiul evenimentelor.

Târgul de Cariere transformă evenimentele într-o adevărată călătorie pentru candidați și pentru companiile participante, una care implică dezvoltarea personală, inițierea și dezvoltarea carierei. Târgul de Cariere pune accent pe multitudinea oportunităților existente. Promovăm schimbarea, dezvoltarea în carieră și reinventarea profesională într-o lume în care idealurile devin tot mai intangibile. 

“Hai că variante există!”0 companii active
0 evenimente
0 joburi active online
0 candidați activi