Mobile menu
Profile

Evenimente

urmează

Despre

Târgul de Cariere anul acesta împlinește 15 ani de activitate în piață și pregătește un nou sezon de evenimente de recrutare și employer branding pentru cei care sunt interesați de aria profesională. Evenimentele au rolul de a aduce împreună angajatorii și candidații, astfel încât interacțiunea directă dintre aceștia să crească substanțial șansele pentru ambele părți de a se împlini profesional. La fiecare eveniment online participă între 3.500 și 15.000 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, însumând un număr total de 60.000 de vizitatori pe ediție, toți având CV-ul pregătit pentru aplicare la pozițiile disponibile.

Povestea evenimentelor de recrutare și employer branding a început în anul 2006, în Cluj-Napoca și s-a conturat odată cu trecerea timpului. În 15 ani de activitate, rând pe rând, orașele din România, în special din zona Transilvaniei, au devenit gazde pentru evenimentele Târgul de Cariere. Din Ardeal și până în Moldova, Târgul de Cariere a tranzitat comunități mai mici și mai mari pentru a le oferi celor în căutarea unui loc de muncă o carieră în care să investească și pe care să o iubească.  Totodată, a avut un rol esențial în formarea pozitivă a pieței muncii. De fiecare dată, a contribuit la dezvoltarea de competențe și la descoperirea de talente, precum și a șanselor de angajare pentru acestea. 

În prezent, Târgul de Cariere este cea mai răspândită rețea de recrutare și totodată, cea mai complexă. Evenimentele desfășurate în șapte orașe, respectiv Cluj-Napoca, Iași, Chișinău, Oradea, Târgu-Mureș, Sibiu și Brașov, au rolul de a aduce împreună angajatorii și candidații, astfel încât interacțiunea directă dintre aceștia să crească substanțial șansele pentru ambele părți de se împlini profesional. Târgul de Cariere transformă evenimentele într-o adevărată călătorie pentru candidați și pentru companiile participante, una care implică dezvoltarea personală, inițierea și dezvoltarea carierei. 

În fiecare primăvară și toamnă, punem piața în mișcare oferind variante multiple de recrutare companiilor și speranță celor care sunt în căutarea locurilor de muncă prin evidențierea multitudinii oportunităților existente în piață, chiar și în cele mai dificile perioade. Anul 2020 a fost cu situații neașteptate care au atras o nevoie puternică de adaptare și reinventare. Cu toate acestea, am demonstrat că suntem mai puternici, transformând și mișcând piața muncii în direcția potrivită așteptărilor comunitare. 

În condițiile actuale,  evenimentele noastre cu mii de oameni nu vor avea loc offline, însă, am redirecționat toată comunitatea către mediul online cu multe variante de participare și de recrutare personalizate, concentrate pe orașele unde avem comunități construite în 15 ani de activitate.

Evenimentele aduc în prim plan intervenții și interacțiuni live, moderate din studioul Târgul de Cariere și difuzate pe pagina evenimentului, pe Youtube, Facebook și LinkedIn. Printr-un mix de aplicații de comunicare online și transmisii video live, participanții Târgul de Cariere vor avea acces la: webinarii și prezentări ale companiilor aflate în proces de recrutare, joburi disponibile și discuții directe pe chaturi cu recrutorii prezenți. 

Recrutarea și comunicarea este efectuată într-un mod inteligent prin intermediul platformei targuldecariere.ro, pe care cei interesați se înregistrează, respectiv se autentifică cu CV-ul actualizat. În doar câteva clipe, CV-ul poate să ajungă în atenția angajatorului, pe baza unui click pe butonul de aplicare de la anunțul de angajare. Totodată, această platformă este singurul loc unde candidații pot primi răspunsuri la întrebări, în timp real prin sistemul de chat integrat la standurile virtuale ale expozanților. Încurajăm interacțiunea și recomandăm participanților să se consulte cu reprezentanții companiilor de la standuri, înainte de aplicarea CV-ului. 

Târgul de Cariere pune accent pe multitudinea oportunităților existente. Promovăm schimbarea, dezvoltarea în carieră și reinventarea profesională într-o lume în care idealurile devin tot mai intangibile. “Hai că variante există!”. 

Privește înainte împreună cu Târgul de Cariere!

0 companii active
0 evenimente
0 joburi active online
0 candidați activi