Mobile menu
Profile

Evenimente

urmează

Despre


Povestea evenimentelor de recrutare și employer branding a început în anul 2006, în Cluj-Napoca și s-a conturat odată cu trecerea timpului. Rând pe rând, orașele din România, în special din zona Transilvaniei, au devenit gazde pentru evenimentele de recrutare. Din Ardeal și până în Moldova, Târgul de Cariere a tranzitat comunități mai mici și mai mari pentru a le oferi celor în căutarea unui loc de muncă o carieră în care să investească și pe care să o iubească. 

În prezent, după un deceniu de evenimente, Târgul de Cariere a devenit cea mai răspândită platformă de recrutare și totodată, cea mai complexă. Evenimentele desfășurate în șapte orașe, respectiv Cluj-Napoca, Iași, Chișinău, Oradea, Târgu-Mureș, Sibiu și Brașov, au rolul de a aduce împreună angajatorii și candidații, astfel încât interacțiunea directă dintre aceștia să crească substanțial șansele pentru ambele părți de se împlini profesional. Târgul de Cariere transformă evenimentele într-o adevărată călătorie pentru candidați și pentru companiile participante, una care implică dezvoltarea personală, inițierea și dezvoltarea carierei. În fiecare sezon, ne străduim să aducem mai aproape de participanții la evenimentele noastre cele mai bune oportunități, având grijă atât de așteptările angajatorilor cât și de cele ale candidaților. 

Târgul de Cariere, prin evenimentele de recrutare organizate, pune accent pe multitudinea de oportunități existente. Promovăm schimbarea, dezvoltarea în carieră și reinventarea profesională într-o lume în care idealurile devin tot mai intangibile. “Hai că variante există!”. 


0 companii active
0 evenimente
0 joburi active online
0 candidați activi