Mobile menu
Profile

Despre

În fiecare primăvară și toamnă, Târgul de Cariere pune piața muncii în mișcare oferind variante multiple de employer branding companiilor și șanse de angajare celor orientați în domeniul profesional, prin evidențierea multitudinii oportunităților existente, chiar și în cele mai dificile perioade. 

Cei doi ani de pandemie ne-au demonstrat că relațiile interumane sunt o prioritate pentru noi. Atunci când oamenii sunt în căutarea echilibrului, stabilității și siguranței, întâlnirile interactive sunt cele mai potrivite pentru identificarea rapidă a compatibilității profesionale, dintre angajat și angajator.

După trei ediții online și una hibrid, primăvara aceasta am revenit cu șase evenimente în format fizic și motto-ul "primul pas e față în față", menit să încurajeze întâlnirile față în față dintre reprezentanții companiilor și candidați.

Toamna aceasta, susținem piața muncii în continuare și aducem din nou angajatorii momentului aproape de public în șapte orașe, înțelegând, la nivel local și nu numai, nevoile mediului profesional.

Hai că variante există la Târgul de Cariere!

0 companii active
0 evenimente
0 joburi active online
0 candidați activi