Mobile menu
Profile

Despre

În fiecare primăvară și toamnă, Târgul de Cariere pune piața muncii în mișcare oferind variante multiple de recrutare companiilor și speranță celor care sunt în căutarea unui loc de muncă, prin evidențierea multitudinii oportunităților existente în piață, chiar și în cele mai dificile perioade.

Cei doi ani de pandemie ne-au demonstrat că relațiile interumane sunt o prioritate pentru noi. Într-o perioadă dificilă, în care oamenii sunt în căutarea echilibrului, stabilității și siguranței, întâlnirile interactive sunt cele mai potrivite pentru identificarea rapidă a compatibilității profesionale, dintre angajat și angajator. 

După trei ediții online și una hibrid, Târgul de Cariere s-a întors cu șase evenimente în format fizic și motto-ul "primul pas e față în față" #haicăvariantexistă, menit să încurajeze întâlnirile față în față dintre reprezentanții companiilor și candidați. Ediția de primăvară Târgul de Cariere s-a desfășurat în acest an în șase orașe: Iași, Cluj-Napoca, Sibiu, Brașov, Oradea și Târgu Mureș, reunind 200 de companii și peste 20.000 de candidați, care au avut oportunitatea să aleagă dintre cele 4.000 de locuri de muncă puse la dispoziție de către angajatorii prezenți.

Vă așteptăm și în toamna 2022!

0 companii active
0 evenimente
0 joburi active online
0 candidați activi