Mobile menu
Profile

Sibiu

6 - 7 Noiembrie 2020

11-19:00 / 11-17:00

Sibiu, bine ai venit în noul sezon cu variante! 

Târgul de Cariere pune în mișcare piața muncii la Sibiu și vă așteaptă la evenimentul online din 06-07 noiembrie. Evenimentul va promova cei mai activi angajatori din piață cu diverse prezentări și intervenții live, oportunități de dezvoltare profesională, anunțuri de joburi disponibile în această perioadă și nu numai. 

Datorită tehnologiei, cei care sunt în căutarea locurilor de muncă înainte de aplicarea CV-ului la anunțurile prezentate, au posibilitatea de a consulta direct angajatorul prezent chiar și de la distanță, prin chaturi online la standurile virtuale. Pregătiți-vă și actualizați CV-ul. 

Împreună suntem alături de tine pentru a-ți oferi sprijinul necesar în alegerea celei mai potrivite oportunități de carieră. 

Cum particip? 

Fii alături de noi în 06-07 noiembrie între orele 11:00-18:00 și urmărește emisiunea Târgul de Cariere Sibiu, live pe această pagină. 

Autentificare/Înregistrare:

  • Pasul 1: intră pe https://www.targuldecariere.ro/inregistrare pentru a crea un cont
  • Pasul 2: completează câmpurile cu datele tale de înregistrare necesare creării contului de utilizare
  • Pasul 3: înregistrează-ți datele completate și așteaptă emailul de confirmare/activare cont creat
  • Pasul 4: intră pe mail și activează contul, click pe linkul primit în email.
  • Pasul 5: redeschide pagina https://www.targuldecariere.ro/autentificare și folosește adresa de email și parola pentru logare.
  • Pasul 6: încarcă CV-ul în câmpul dedicat în Contul tău. 
  • Pasul 7: Alege jobul de pe pagina targuldecariere.ro/sibiu sau de pe pagina targuldecariere.ro/cariere și apasă butonul de aplică.

Ce câștigi dacă participi la Târgul de Cariere?

 timp - o formă mai rapidă de cercetare a pieții, cunoașterea angajatorilor și joburilor active prin diferite modalități de interacțiune live și aplicare directă, cunoașterea situației actuale în recrutare și în procesele de angajare, noutățile mediului de lucru.

 experiență -  dezvoltare profesională prin participarea activă la webinariile și training-urile organizate de către companiile participante vizionarea intervenții, interviuri live și diferite dezbateri, precum și șanse de angajare la cele mai active companii în piață 

 răspunsuri la întrebările tale, prin interacțiuni directe cu angajatorii activi (chat online, video call-uri, interviuri pe loc sau programate), precum și din discuțiile și prezentările difuzate în emisiune

 oportunități de angajare, joburi afișate cu posibilitate de aplicare directă a CV-ului, discuții despre ele cu recrutorii care vă așteaptă la standuri virtuale cu cele mai noi oferte

 loc de muncă -  te poți alege cu un loc de muncă care să îți placă mult mai mult într-un timp mult mai scurt decât dacă ai aplica un CV la un anunț de job și ai aștepta să fii contactat ulterior. Totodată, la eveniment participă companii care angajează pe loc, dacă ești suficient de pregătit.

În această toamnă vor fi poziții deschise și valabile și după evenimentul onlineTârgul de Cariere îți oferă șanse de angajare până la finalul lunii noiembrie.

Mult succes și hai că variante există!

Locație

ONLINE

Program

6 - 7 Noiembrie 2020

11-19:00 / 11-17:00

Facebook
facebook event
Digital Standard
NESTLERS GROUP GLOBAL
Oras: Bucuresti
Industrie: Consultanță
Premier Pro Management
Oras: Cluj-Napoca
Industrie: Servicii & BPO
Marvicon
Oras: Oradea
Industrie: Logistică & Transport
Agentia de Servicii Professional
Oras: Bucuresti
Industrie: Recrutare
Dacca Group Trade
Oras: Cluj-Napoca
Industrie: Construcții & Imobiliare
BearingPoint
Oras: Sibiu
Industrie: IT & Software
Parteneri

Alte evenimente

Parteneri principali