Mobile menu
Profile

Sibiu - Amânat până la Primăvară

27 - 28 Octombrie 2021

11:00-18:00

Chiar dacă ediția de toamnă a evenimentelor Târgul de Cariere este hibridă, vă anunțăm că evenimentul la Sibiu nu va mai avea loc fizic și s-a amânat până la primăvara a anului 2022. Dar joburi există! În continuare Bosch România, Continental, Vitesco Technologies, Bertrandt, Majorel, dar și alte companii cu oferte de locuri de muncă disponibile la Sibiu, vă așteaptă pe platforma națională de recrutare și evenimente online: https://www.targuldecariere.ro/haicajoburiexista

Platforma #hai că joburi există! prezintă evenimente online și oportunități profesionale disponibile în diverse orașe până în 29 noiembrie.

Recrutarea și comunicarea este efectuată într-un mod inteligent prin intermediul platformei, pe care cei interesați se înregistrează prin crearea unui cont, respectiv se autentifică și încarcă un CV actualizat. În doar câteva clipe, CV-ul poate să ajungă în atenția angajatorului, pe baza unui click pe butonul de aplicare de la anunțul de angajare. 

Vă recomandăm să vă actualizați CV-ul înainte de aplicare și dacă nu găsiți locuri de muncă compatibile profilului dumneavoastră să reveniți în câteva zile pentru a vedea actualizările. 

Mult succes și vă așteptăm pe platforma #haicăjoburiexistă! (click aici).


Locație

Hotel Ramada

Program

27 - 28 Octombrie 2021

11:00-18:00

Facebook
facebook event
Parteneri

Alte evenimente

Parteneri principali