Mobile menu
Profile
Servicii & BPO
Sibiu
AZETS

Un nume nou dar cu o istorie bogată în spate, Azets este cel mai important furnizor de servicii de contabilitate, salarizare, resurse umane și consultanță în țările nordice.

În prezent avem un portofoliu de peste 20.000 de clienți pe care îi ajutăm să se dezvolte:

-        folosind tehnologie adaptată pentru a transforma datele în statistici, simplificând și gestionând operațiunile de contabilitate, salarizare, resurse umane și financiare.

-        combinând experiența cu soluții digitale de top și sfaturi valoroase, le permitem clienților noștri să ia decizii mai bune și mai profitabile.

În Azets, știm totul despre provocările și responsabilitatea derulării unei afaceri. Venim cu un bagaj consistent de experiență, cunoștințe și soluții pentru a le oferi clienților nostri posibilitatea de a lua decizii profitabile și înțelepte.

Credem cu tărie că tehnologia este motorul industriei de outsourcing și că soluțiile inteligente joacă un rol important în procesul nostru de a ne ajuta clienții să prospere. Acesta este motivul pentru care investim considerabil în dezvoltarea noilor tehnologii și a soluțiilor de ultimă generație.

În Romania, compania Azets este prezentă în patru orașe având peste 850 de angajați în departamentele de Validare, Contabilitate și Payroll.

Sediul principal este la Sibiu, trei puncte de lucru funcționează în Alba Iulia, iar alte două în Timișoara și Brașov. La nivel internațional, Azets este prezentă în Norvegia, Suedia, Danemarca, Finlanda și România.

Istoria Azets

Cunoscuți anterior ca Visma Services, la finalul anului 2016 am devenit Azets, ca rezultat al vânzării diviziei BPO.

Oferim servicii de outsourcing, contabilitate, payroll, fiscalitate și alte servicii de consultanță financiară către un număr foarte mare de companii din Europa. Obiectivul nostru este oferim servicii de consultanță personalizate pentru fiecare client în parte.

Strategia nostră este să creăm un nou mod de consultanță pentru afaceri, bazat pe inovații excepționale și servicii orientate către client.

  

Cariere