Mobile menu
Profile
Servicii & BPO
Sibiu
AZETS

Un nume nou dar cu o istorie bogată în spate. Azets este cel mai important furnizor de servicii de contabilitate, salarizare, resurse umane și consultanță în țările nordice.

În prezent avem un portofoliu de peste 120.000 de clienți pe care îi ajutăm să se dezvolte:

-        folosind tehnologie adaptată pentru a transforma datele în statistici, simplificând și gestionând operațiunile de contabilitate, salarizare, resurse umane și financiare.

-        combinând experiența cu soluții digitale de top și sfaturi valoroase, le permitem clienților noștri să ia decizii mai bune și mai profitabile.

În Azets, știm totul despre provocările și responsabilitatea derulării unei afaceri. Venim cu un bagaj consistent de experiență, cunoștințe și soluții pentru a le oferi clienților nostri posibilitatea de a lua decizii profitabile și înțelepte.

Credem cu tărie că tehnologia este motorul industriei de outsourcing și că soluțiile inteligente joacă un rol important în procesul nostru de a ne ajuta clienții să prospere. Acesta este motivul pentru care investim considerabil în dezvoltarea noilor tehnologii și a soluțiilor de ultimă generație.

În România, compania este prezentă în Sibiu, unde se află sediul principal, alte sedii fiind in Alba Iulia, Brasov și Timisoara. Totalizând, peste 850 de angajați care lucrează în departamentele de Validare, Contabilitate, Payroll, IT și R&D.

Sediul principal este la Sibiu, trei puncte de lucru funcționează în Alba Iulia, iar alte două în Timișoara și Brașov. La nivel internațional, Azets este prezentă în Norvegia, Suedia, Danemarca, Finlanda, Estonia, Lituania și Regatul Unit.

Istoria AzetsAzets Insight SRL este o prezență bine definită pe piața serviciilor economice, și se dezvolta cu succes în România de 12 ani. În prezent brandul Azets cuprinde sub sigla sa un număr important de companii din UK și din țările scandinave.  

Cariere