Mobile menu
Profile

Cluj-Napoca

8 - 9 Octombrie 2021

11:00-18:00

Dacă nu ai reușit să obții încă un loc de muncă sau un job care să-ți ofere împlinire profesională, Târgul de Cariere te așteaptă în 8-9 octombrie cu sute de oportunități profesionale.

Vineri și sâmbătă la BT Arena, de la 11:00 la ora 18:00, vă punem în legătură pentru interacțiuni față în față cu cele mai active companii care să vă îmbogățească orizonturile profesionale. 

În paralel, platforma națională Hai că joburi există va integra atât evenimente online cu emisiuni moderate și difuzate din studioul Târgul de Cariere, cât și oportunități profesionale cu posibilitate de aplicare online până în 29 noiembrie. Angajatorii activi, vă așteaptă și pe chaturi online.

Urmărește emisiunea noastră, Târgul de Cariere | Live Stream, vineri de la ora 11:30 pentru a afla mai multe detalii despre ofertele companiilor participante.

Hai să ne cunoaștem la Târgul de Cariere sau... Aplică online. Joburi există!

Aplicarea la joburile din evenimentul fizic va fi ușurată de aplicația ejobs ce poate fi instalată pe telefonul mobil (disponibilă atât pe Android cât și iOS). Cu ajutorul acesteia, veți putea face CV-ul, dacă nu aveți deja unul, și astfel veți reduce timpul de necesar pentru aplicarea la locurile de muncă disponibile la câteva secunde.

Trebuie doar să veniți cu aplicația instală pe telefonul mobil, să intrați în meniul ”contul meu” unde veți găsi opțiunea ”generează QR code - Târgul de Cariere” pe care să-l folosiți pentru a fi scanat de către reprezentanții angajatorilor prezenți la standuri.

*Evenimentul respectă reglementările de sănătate aflate în vigoare din cauza pandemiei cu virusul SARS-CoV-2. Astfel, chiar dacă intrarea la eveniment este liberă, accesul va fi permis doar persoanelor vaccinate cu schema completă sau trecute prin boală în perioada cuprinsă între ziua 15 și ziua 180 de la data confirmării acesteia. Se va monitoriza atât numărul intrărilor și ieșirilor de la eveniment, cât și temperatura participanților la intrare. Purtarea măștii de protecție va fi obligatorie pe toată durata petrecută în spațiul evenimentului.

Locație

BT ARENA

Program

8 - 9 Octombrie 2021

11:00-18:00

Facebook
facebook event
Standard
Leroy Merlin - Aurel Vaicu
Oras: Cluj-Napoca
Industrie: Retail & FMCG
Saint-Gobain
Oras: Turda
Industrie: Producție & Tehnică
WORKINDENMARK - EXPLORE YOUR CAREER OPPORTUNITIES IN DENMARK
Oras: Runcu
Industrie: Recrutare
AIESEC
Oras: Cluj-Napoca
Industrie: ONG
Netex Romania
Oras: Sibiu
Industrie: Servicii & BPO
Arcadis
Oras: Iași
Industrie: Inginerie & Informație tehnologică
Hanna Instruments
Oras: Cluj-Napoca
Industrie: Producție & Tehnică
Mapping Consulting SRL
Oras: Cluj-Napoca
Industrie: Consultanță
Varroc Lighting Systems Romania
Oras: Târgu Mureș
Industrie: Auto & Automotive
Vodafone Romania
Oras: Bucuresti
Industrie: Telecom

Alte evenimente

Parteneri principali

TÂRGUL DE CARIERE LIVE STREAM
LIVE STREAM