Mobile menu
Profile
ONG
Bucuresti
AIESEC

Ce înseamnă să fii AIESECer?

Dacă te uiți în dicționar, poți găsi cu ușurință definiția termenului “schimbare”. S-ar putea referi la procesul de a deveni diferit. Dar cel mai important este ceea ce crezi tu. Fiecare moment este o oportunitate de a deveni mai bun decât ai fost în trecut.

Acum AIESEC iți dă șansa de a face acest mare pas făcând alegerea potrivită pentru tine. CUM? Prin experiența AIESEC. Experiența AIESEC este un concept specific organizaţiei. Acesta este produsul Coreal AIESEC şi reprezintă procesul prin care trec toţi membrii în vederea formării lor ca agenţi ai schimbării.

Experienţa AIESEC constă într-un parcurs de dezvoltare prin oportunităţi de a fi membru într-o echipă şi de a conduce o echipă, oportunităţi de mentoring cu parteneri si alumni AIESEC, de a participa la conferinţe locale, naţionale sau internaţionale, şi nu în ultimul rînd, oportunităţi de a pleca în internship-uri internaţionale în peste 113 ţări şi teritorii în domeniul educaţiei, voluntariatului sau în domenii tehnice, IT,marketing, educaţional şi altele.

Te-ai gandit vreodată să:

 Faci parte din cea mai mare organizaţie studenţească din lume?
 Iei singur oportunităţi şi să te dezvolţi atât pe plan personal, cât şi profesional?
 Îţi îmbunătăţeşti competenţe în cadrul lucrului într-o echipă?
 Coordonezi o echipă?
 Ai acces la Programul Internaţional de Internshipuri?
 Trăieşti într-un mediu multicultural?
 Îţi faci prieteni din mediul internaţional?
 Cunoşti oameni din mediul business şi să abordezi companii?
 Participi la conferinţe?

AIESEC îţi poate oferi toate aceste lucruri. Te aşteptăm să faci primul pas către AIESEC prin aplicarea ta, iar noi îţi vom oferi tot sprijinul necesar pentru a lua propria iniţiativă!