Mobile menu
Profile
Servicii & BPO
Sibiu
E.ON Dialog Sibiu

E.ON este mai mult decât oportunitatea de a te bucura în CV-ul personal de reputaţia unui angajator din top global Fortune 500 şi de premizele unei cariere solide, pline de beneficii. Este despre apartenenţa la o comunitate energică de colegi cu istorie şi experienţe în industrii diverse, care au în comun forţa, spiritul social, privirea inainte, şi mai ales – faptul că te poţi baza pe ei.

E.ON este pentru cei care vor libertatea de a transforma o industrie şi au capabilitatea de a face ce şi-au propus.

Ne place să definim sensul acțiunilor E.ON din prezent ca eforturi pentru construirea unei lumi a energiei durabile.

Nu am putea să facem asta fără o echipă diversă şi numeroasă, în care îți găsești locul pe baza experienței şi specializării tale, indiferent că lucrezi la birou sau pe teren, în Germania, Marea Britanie, Suedia, Danemarca, Republica Cehă, Italia, Slovacia, Ungaria şi România.
Suntem peste 6.000 de colegi în România şi peste 40.000 în lume.

E.ON Dialog este o nouă companie a Grupului E.ON, cu sediul în Sibiu. Oferim consultanță în servicii energetice pentru peste 6 milioane clienți E.ON din Germania. 

Ne pasă de mediu și dorim să împărtășim și clienților noștri secretele soluțiilor ecologice și digitale, de la sisteme fotovoltaice și soluții de depozitare, până la verificarea energiei și măsuri de eficientizare a consumului de energie. 

Pentru detalii și întrebări scrie-ne aici: recrutare-dialog@eon.com

Cariere