Mobile menu
Profile
Energie
Târgu Mureș
Delgaz Grid

Turn your energy into good power!

E.ON este mai mult decât oportunitatea de a adăuga în CV-ul personal un angajator din top global Fortune 500 şi de premizele unei cariere solide, pline de beneficii. Este despre apartenenţa la o comunitate energică de colegi cu istorie şi experienţe în industrii diverse, care au în comun forţa, spiritul social, privirea înainte, şi mai ales – faptul că te poti baza pe ei.

E.ON este pentru cei care vor libertatea de a transforma o industrie şi au capabilitatea de a face ce şi-au propus.

Ne place să definim sensul acţiunilor E.ON din prezent ca eforturi pentru construirea unei lumi a energiei durabile.

Nu am putea să facem asta fără o echipă diversă şi numeroasă, în care îti găseşti locul pe baza experienţei şi specializării tale, indiferent că lucrezi la birou sau pe teren, în oricare din cele 15 țări unde colegii din E.ON își desfășoară activitatea. Suntem peste 7.000 de colegi în România si peste 70.000 în lume.

Pe lângă joburile exclusiv tehnice din domeniul energiei electrice şi gazului natural cu care suntem asociaţi în mod tradiţional (ingineri, electricieni, instalatori), există o mare varietate de poziţii pentru care recrutăm: Vânzări, Financiar, Resurse Umane, Audit, Transformare Digitală, Inovare, Customer Experience, Software Development şi altele.

Umbrela E.ON

În România, sub umbrela E.ON activează mai multe companii precum: E.ON Energie România, Delgaz Grid, E.ON Software Development, E.ON Business Services Cluj-Napoca, şi E.ON Asist Complet.

Ca parte a grupului E.ON, unul dintre cei mai mari jucători internaţionali pe piaţa de energie, suntem una dintre companiile de top care se concentrează pe distribuţia şi furnizarea de energie, crearea de soluţii inovative pentru clienţi şi promovarea surselor regenerabile de energie.

Suntem în România de peste 16 ani, deservim peste 3,2 milioane de clienţi rezidenţiali şi non-rezidenţiali, în peste 3.614 de localităţi, cu o reţea de gaze naturale de peste 23.000 km şi 81.000 km de reţea de electricitate.

Ziua de mâine se creează în prezent și ca atare avem o relaţie specială cu educaţia.

Programul pentru Absolvenţi (domenii diverse), Programul Start (ingineri, electricieni şi instalatori), concursul Energy Challenge și parteneriatele cu instituții de învățământ (dual și profesional) îi ajută pe tineri să exploreze și să își transforme potenţialul în realitate.

Programul pentru Absolvenţi (GraduatE.ON) şi Programul Start se adresează tinerilor aflaţi la începutul carierei, care îsi doresc să pornească într-o călătorie provocatoare pe parcursul a 24 de luni, de-a lungul cărora participanţii trec prin mai multe stagii în departamente şi companii din cadrul organizaţiei noastre, îndrumaţi şi susţinuţi de mentori din rândul colegilor cu experienţă.

Energy Challenge este un concurs dedicat studenţilor, pe care îi provocăm să participe individual sau in echipă şi să propună idei inovatoare pe teme ca energia verde, eficienţa energetică şi digitalizarea. Pentru ca studentii să facă primii paşi de la idee la business, le oferim în etapa Energy Challenge Academy mentorat din partea colegilor cu experienţă din companie. În marea Finală concurenţii vor beneficia de premii totale de aproximativ 7.000 de euro.

Numeroasele parteneriate cu instituții de învățământ tehnic (dual și profesional) ajută elevii să fie pregătiți pentru un job în domeniul energetic.

Suntem responsabili și ne pasă de mediu!

Însa n-am vrea să crezi despre noi că suntem preocupaţi doar de ceea ce înseamna business în sensul strict al cuvântului. Suntem în primul rând oameni. Ne interesează şi cum putem contribui la binele comunităţii căreia îi aparţinem, cu resursele noastre umane şi financiare.

Este ceea ce se numeşte responsabilitate socială corporatistă, dar care pentru noi e mai mult decât o responsabilitate, e ceva firesc. Iar lucrul acesta este susţinut de numărul impresionant al celor care ne-am implicat voluntar în acţiuni pentru ajutorarea celor din jurul nostru. Faptul că suntem un colectiv de oameni care a ajuns la nivelul unei companii mari, e doar un avantaj care dă amploare acţiunilor noastre.

Mai exact, am investit din 2005 până în prezent peste 16 milioane de euro în activităţi utile comunităţii, de care s-au bucurat peste 452.000 de beneficiari. În anul 2021 am investit în proiectele desfășurate circa 1 milion de euro și am avut peste 100.000 de beneficiari direcți ai proiectelor noastre de CSR.

Şi pentru că ne ţinem de cuvânt, am dezvoltat o reţea naţională de staţii de încărcare pentru maşini electrice, pe care continuăm să o extindem pentru a face faţă industriei în creştere. Iar pentru a ne întări promisiunea, pentru fiecare 10 kWh încărcaţi la staţiile E.ON Drive, plantăm câte un copac. 

Nu ne rămâne decât să ne cunoaştem mai bine, ca să vedem ce putem face împreuna pentru viitor. Află mai multe despre echipa E.ON şi oportunităţile de joburi, de pe website şi pagina de LinkedIn.

Turn your energy into good power!


Cariere