Mobile menu
Profile
Energie
Iași
Delgaz Grid

E.ON este mai mult decât oportunitatea de a te bucura în CV-ul personal de reputaţia unui angajator din top global Fortune 500 şi de premizele unei cariere solide, pline de beneficii. Este despre apartenenţa la o comunitate energică de colegi cu istorie şi experienţe în industrii diverse, care au în comun forţa, spiritul social, privirea inainte, şi mai ales – faptul că te poţi baza pe ei.

E.ON este pentru cei care vor libertatea de a transforma o industrie şi au capabilitatea de a face ce şi-au propus.

Ne place să definim sensul acțiunilor E.ON din prezent ca eforturi pentru construirea unei lumi a energiei durabile.

Nu am putea să facem asta fără o echipă diversă şi numeroasă, în care îți găsești locul pe baza experienței şi specializării tale, indiferent că lucrezi la birou sau pe teren, în Germania, Marea Britanie, Suedia, Danemarca, Republica Cehă, Italia, Slovacia, Ungaria şi România.

Suntem peste 6.000 de colegi în România şi peste 40.000 în lume.

Pe lângă joburile exclusiv tehnice din domeniul energiei electrice şi gazului natural cu care suntem asociați în mod tradițional (ingineri, electricieni, instalatori), există o mare varietate de poziții pentru care recrutăm: Vânzări, Financiar, Resurse Umane, Audit, Transformare Digitală, Inovare, Customer Experience, Software Development și altele.

În România, sub umbrela E.ON activează mai multe companii precum: E.ON EnergieDelgaz Grid (compania de distribuție gaze naturale şi electricitate care deservește peste 3 milioane de clienți în jumătatea de nord a ţării), E.ON ServiciiE.ON Gaz FurnizareE.ON Innovation HubE.ON Servicii TehniceE.ON FlashE.ON Servicii CliențiE.ON Software Development şi SEA Complet.

Şi pentru că ziua de mâine se creează în prezent, avem o relaţie specială cu educaţia.
Programul pentru Absolvenţi (domenii diverse), Programul Start (ingineri, electricieni şi instalatori) şi concursul Energy Challenge îi ajută pe tineri să exploreze şi să îşi transforme potențialul în realitate.

  • Programul pentru Absolvenţi (GraduatE.ON) şi Programul Start se adresează tinerilor aflaţi la începutul carierei, care îşi doresc să pornească într-o călătorie provocatoare pe parcursul a 24 de luni, de-a lungul cărora participanţii trec prin mai multe departamente şi companii din cadrul organizației noastre, îndrumaţi şi susţinuţi de mentori din rândul colegilor cu experienţă.
  • Energy Challenge este un concurs pentru studenți, pe care îi provocăm să îşi formeze o echipă şi să propună idei inovatoare pe teme ca energia verde, eficienţa energetică şi digitalizarea. Pentru ca studenții să facă primii pași de la idee la business, le oferim mentorat şi premii totale de aproximativ 7.000 de euro.

Însă n-am vrea să crezi despre noi că suntem preocupați doar de ceea ce înseamnă business în sensul strict al cuvântului. 

Suntem în primul rând oameni. Ne interesează şi cum putem contribui la binele comunităţii căreia îi aparţinem, cu resursele noastre umane şi financiare.

Este ceea ce se numeşte responsabilitate socială corporatistă, dar care pentru noi e mai mult decât o responsabilitate, e ceva firesc.

Iar lucrul acesta este susţinut de numărul impresionant al celor care ne-am implicat voluntar în acţiuni pentru ajutorarea celor din jurul nostru.

Faptul că suntem un colectiv de oameni care a ajuns la nivelul unei corporații, e doar un avantaj care dă amploare acțiunilor noastre.

Mai exact, am investit din 2005 până în prezent peste 11 milioane de euro în activităţi utile comunităţii, de care s-au bucurat peste 280.000 de beneficiari.

Dacă faci parte din noua eră înseamnă că deja faci parte din E.ON. Nu ne rămâne decât să ne cunoaştem mai bine, ca să vedem ce putem face împreună pentru viitor.

Poţi afla mai multe despre echipa E.ON şi oportunităţile de joburi de pe website şi paginile de LinkedIn şi Facebook.

Cariere