Mobile menu
Profile

Iași

15 - 16 Octombrie 2021

10:00-18:00

Dacă nu ai reușit să obții încă un loc de muncă sau un job care să-ți ofere împlinire profesională, Târgul de Cariere te așteaptă în 15-16 octombrie cu sute de oportunități profesionale la Palas Mall.

Vineri și sâmbătă, de la 10:00 la ora 18:00, vă punem în legătură pentru a povesti față în față cu cele mai active companii care să vă îmbogățească orizonturile profesionale. Companiile vă așteaptă la standuri cu multe oportunități profesionale din diverse domenii: IT, inginerie, producție, finanțe, relații și suport clienți, consultanță, operațiuni, dar și alte specializări.

În paralel, platforma națională Hai că joburi există va integra atât evenimente online cu emisiuni moderate și difuzate din studioul Târgul de Cariere, cât și oportunități profesionale cu posibilitate de aplicare online până în 29 noiembrie. 

Urmărește emisiunea noastră, Târgul de Cariere | Live Stream, vineri de la ora 11:30 pentru a afla mai multe detalii despre ofertele companiilor de top.

Hai să ne cunoaștem la Târgul de Cariere sau... Aplică online. Joburi există!

Aplicarea la joburile din evenimentul fizic va fi ușurată de aplicația ejobs ce poate fi instalată pe telefonul mobil (disponibilă atât pe Android cât și iOS). Cu ajutorul acesteia, veți putea face CV-ul, dacă nu aveți deja unul, și astfel veți reduce timpul de necesar pentru aplicarea la locurile de muncă disponibile la câteva secunde.

Trebuie doar să veniți cu aplicația instală pe telefonul mobil, să intrați în meniul ”contul meu” unde veți găsi opțiunea ”generează QR code - Târgul de Cariere” pe care să-l folosiți pentru a fi scanat de către reprezentanții angajatorilor prezenți la standuri.

*Evenimentul respectă reglementările de sănătate aflate în vigoare din cauza pandemiei cu virusul SARS-CoV-2. Astfel, chiar dacă intrarea la eveniment este liberă, accesul va fi permis doar persoanelor vaccinate cu schema completă sau trecute prin boală în perioada cuprinsă între ziua 15 și ziua 180 de la data confirmării acesteia. Se va monitoriza atât numărul intrărilor și ieșirilor de la eveniment, cât și temperatura participanților la intrare. Purtarea măștii de protecție va fi obligatorie pe toată durata petrecută în spațiul evenimentului.

Locație

PALAS MALL

Program

15 - 16 Octombrie 2021

10:00-18:00

Facebook
facebook event
Extra
Oras: Iași
Industrie: IT & Software
Oras: Bucuresti
Industrie: Servicii & BPO
Standard
Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”
Oras: Iași
Industrie: Educație, Training și Formare
Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iași
Oras: Iași
Industrie: Educație, Training și Formare
The Community for Youth Education
Oras: Iași
Industrie: ONG
AtoS IT Solutions and Services
Oras: Timișoara
Industrie: IT & Software
Asociatia Turistica Ghizii Romaniei
Oras: Iași
Industrie: Turism
Safeguard Global
Oras: Iași
Industrie: Financial Services
eZLO Innovation
Oras: Iași
Industrie: IT & Software
Marquardt Schaltsysteme
Oras: Sibiu
Industrie: Auto & Automotive
Iulius
Oras: Iași
Industrie: Retail & FMCG
Toastmasters
Oras: Iași
Industrie: ONG

Alte evenimente

Parteneri principali

TÂRGUL DE CARIERE LIVE STREAM
LIVE STREAM