Mobile menu
Profile
Servicii & BPO
Cluj-Napoca
Genpact

Genpact Romania angajează indiferent de nivelul de experiență. Vezi rolurile deschise în cadrul companiei!   

Noi suntem GENPACT - o companie globala de servicii profesionale, ce pune accent pe transformare.

Gandim prin design. Visam lumea digitala. Rezolvam problemele cu date. Re-imaginam procesele si inovam continuu. Transformarea se intampla aici.

In acest an Genpact va avea roluri deschise in birourile din Cluj-Napoca atât pentru persoanele aflate la începutul carierei, cât și pentru cei cu experiență în domenii precum contabilitate, customer support, achiziții, desktop și server support. Momentan compania caută vorbitori de germană, franceză și alte limbi europene.

Cultura Genpact promovează invățarea continuă si creează un mediu in care angajații au multiple oportunități de dezvoltare, incurajându-i să rămana curiosi si flexibili, să experimenteze idei si proiecte noi, să se reinventeze si mai ales să vină cu placere la muncă in fiecare zi.

Genpact ofera cursuri și workshop-uri dedicate angajaților cu teme variate, in functie de domeniu de activitate, la care adaugam si sesiuni de project management, gândire strategică si comunicare.  Anul trecut in cadrul Genpact Romania s-a inregistrat un numar de 60800 ore de training, atat la clasa, cat si on-line.

Vrem ca munca în compania noastra să se traducă printr-o experiență atractivă și complexă. Prin toate activitățile derulate, ne dorim să participăm activ la dezvoltarea profesională și personală a fiecărui angajat.  Astfel ca performanta oamenilor nostri este sustinuta de pachete salariale atractive, o serie importantă de beneficii și un mediu de lucru dinamic, a spus Shibu Nambiar.

Anul acesta vom duce conceptul de clădire “verde” 100% Genpact, la Cluj Napoca, a spus Laura Popa, Genpact VP Infrastructure Leader Europe & Americas.

Pe langa renumeratia lunara in categoria beneficii, incadram si altele, precum: asigurare de viață, asigurare medicală în cadrul rețelei private “Regina Maria”, bonuri de masa și reduceri pentru o gamă largă de servicii si produse. 

Aplică la joburile Genpact accesând următorul LINK (http://youyourself.ro/apply-now/) și rămâi la curent cu noutățile companiei pe pagina oficială de Facebook (https://www.facebook.com/GenpactRomania/).