Mobile menu
Profile
Recrutare
Chișinău
Rabota.md

Vă invităm să ne cunoașteți noua față!

Noutatea zilei: am lansat o nouă versiune a paginii noastre web care ne place foarte mult! Această schimbare vine nu doar cu un design modern, dar și cu o mulțime de beneficii atît pentru companii, cît și pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă.
 
Ce schimbări s-au făcut:

Acum pe pagina web nu mai este nimic în plus care să le încurce potențialilor angajați să caute cele mai bune oferte, iar potențialilor angajatori să găsească cei mai buni candidați.

Pagina web a devenit mai simplă și mai pe înțelesul tuturor, facilitînd utilizarea ei. Au apărut noi funcții utile atît pentru companii, cît și pentru viitorii angajați.
 
Ce noutăți avem?
 
O oportunitate extraordinară pentru cei care-și caută un loc de muncă: acum CV-ul publicat în catalog va putea fi expediat direct angajatorilor. Nu mai e nevoie să-l descărcați! Iar în curînd veți putea expedia CV-ul de pe orice dispozitiv. Oriunde vă veți afla veți putea studia anunțurile și expedia CV-ul imediat chiar de pe telefonul mobil. Fiți primii!

De azi înainte toți angajatorii (nu doar cei din categoria VIP) pot primi CV-urile atît prin poșta electronică, cît și în cabinetul personal. Pe lîngă faptul că este foarte comod, sperăm că acest lucru va genera un număr mai mare de răspunsuri pozitive. Acum candidații nu vor mai trebui să deschidă poșta electronică pentru a-și expedia CV-ul. O pot face printr-un singur click pe butonul respectiv de pe pagina web.

În prezent utilizatorii VIP au posibilitatea să sorteze CV-urile chiar în cabinetul personal, atribuindu-le calificative „interesant”, „neinteresant”, făcînd mențiuni „cel mai bun candidat la moment”, „de revenit” etc. Astfel CV-urile pot fi clasificate după un anumit criteriu. Angajatorii nu mai sunt nevoiți să descarce CV-urile și să le salveze pe calculatorul personal. Acum ei pot gestiona toate CV-urile primite chiar pe pagina web!

Și nu ne oprim aici pentru că avem planuri mari. Dar nu le vom dezvălui deocamdată ca să ne reușească surpriza.

Pentru noi contează foarte mult părerea Dvs. despre tot ceea ce facem. În cazul în care doriți să vă expuneți opinia cu privire la pagina web, ați depistat erori sau aveți anumite sugestii contactați-ne la numărul de telefon 0696-19917 (Vladimir) sau scrieți-ne un mesaj la adresa electronică . rabota@rabota.md

Promitem să răspundem fiecăruia!

Rabota.md astăzi — un site modern și comod, cu o interfață clară și o mulțime de funcții utile. Noi însa nu ne oprim aici. To be continued!