Mobile menu
Profile
Inginerie & Informație tehnologică
Brașov
RAP GROUP

RAP Group

Este un grup de companii care dezvoltă și implementează soluții complete pentru procesele industriale și în construcții. Fiecare companie se concentrează pe un domeniu de activitate, de la lucrări generale de construcții, la instalații electrice, termice, sanitare și tehnologie de proces pentru industria alimentară, farmaceutică, a tutunului, a îngrijirii personale sau chimică. Localizate în Brașov, România, companiile grupului RAP au dezvoltat proiecte internaționale în 40 de țări, pe 6 continente. 

      RAP Tronic Process Engineering 

Lider pe piața serviciilor de management de proiect și furnizor de tehnologie de proces la cheie. Oferă Servicii complete de inginerie, caracterizate printr-un management de proiect impecabil și grad înalt de personalizare a soluțiilor: Management de proiect; Inginerie; Proiectare; Relocări; Instalații

      RAP Development 

Antreprenor general care oferă soluții la cheie pentru construcții complete şi integrate, un partener de incredere pentru orice oportunitate de investiții

     RAP Invest 

Dezvoltator imobiliar pentru spații industriale (mica producție, depozitare, office) pe care le dezvoltă și închiriază pe terenuri deținute în zona limitrofă orașului Brașov.

     RAP Instal

Oferă soluții complete pentru orice tip de sisteme de instalații, în sectorul construcțiilor industriale

     Rap Systems 

Compania  este activă în următoarele domenii: automatizări industriale și sisteme automate de control al proceselor; tablouri electrice de automatizare și control; instalare și punere în funcțiune la sediul clientului; sisteme de transport pneumatic (poștă pneumatică).

          RAP Steel 

      Produce echipamente din inox pentru cele mai complexe solicitări, cu un înalt grad de personalizare pentru industrii precum alimentară, chimică sau farmaceutică. De la design până la producție, echipa RAP Steel este implicata pe deplin în fiecare fază a proiectului, astfel încât să livreze  produsele solicitate la standardele specifice.


Cariere