Mobile menu
Profile
Publicitate & Marketing & Media
Cluj-Napoca
Târgul de Cariere

Fondat la Cluj în 2006, Târgul de Cariere este azi cea mai mare rețea de evenimente de carieră din România și Republica Moldova. Clienții noștri sunt companii multinaționale, naționale și locale care înțeleg valoarea contactului direct cu publicul lor țintă de candidați, cu mediul universitar, cu presa și, în general, cu opinia publică.

Rolul nostru este de a facilitata tinerilor întâlniri cu ideile bune, de a le prezenta posibilităţi și perspective diferite, de a le aduce informaţii și cunoștinţe noi.

Comunitatea Târgul de Cariere este formată din peste 60.000 de persoane care participă la evenimentele noastre în fiecare an și peste 300 de companii angajatoare. 

Evenimentele Târgul de Cariere au loc de două ori pe an, primăvara și toamna, în marile orașe din România și Republica Moldova. 

Cu peste 130 de ediții la activ, Târgul de Cariere a contribuit în mod direct la angajarea a peste 40.000 de tineri și a oferit, de asemenea, cursuri de specializare și consultanță în carieră pentru alte 30.000 de persoane.