Mobile menu
Profile
Producție & Tehnică
Glodeni
JABS Glodeni

JABS Glodeni - situată în România, județul Mureș, face parte din Grupul JABS, având rădăcinile în timp de peste o jumătate de secol, actualmente cel mai mare producător din Europa de ferestre și uși vândute online direct consumatorilor, parte a Grupului Inwido, lider European în producția de ferestre. 


Înființată în anul 2009, JABS Glodeni a devenit rapid un nume de referință în industria producătoare de uși și ferestre. Cu o echipă de peste 120 de angajați, dedicați și competenți în domeniu, realizăm împreună produse care satisfac nevoile clienților noștri. Fabricăm uși și ferestre unice, confecționate la comandă, fiecare cu atenție la detalii și design, aducând în case eleganță și funcționalitate.

 

Îmbunătățind locuința cu ferestre și uși de calitate și eficiente energetic, produsele noastre sunt concepute pentru a îmbunătăți climatul interior, precum și pentru a reduce costurile de energie, contribuind la un mediu mai sustenabil.

 
La JABS Glodeni utilizăm în exclusivitate 100% energie verde pentru procesele noastre de producție, acest lucru confirmând angajamentul nostru față de mediu. 

 

Siguranța angajaților noștri este o prioritate. Oferim condiții de muncă sigure pentru a ne asigura că fiecare membru al echipei noastre se simte protejat și apreciat.


Suntem într-o continuă căutare a excelenței și inovării, proiectele noastre de îmbunătățire contribuind remarcabil la performanțele ridicate pe care le înregistrăm, reflectându-se în fiecare produs pe care îl livrăm.

 

La ultimul sondaj de opinie, 93% dintre angajații noștri consideră JABS Glodeni ca fiind "un loc de muncă excelent". Acest lucru nu doar ne onorează, ci ne motivează să fim mai buni în fiecare zi.


JABS Group - unde grija, expertiza, curajul si respectul se transformă în mulțumirea clienților și a echipei.

 

Cariere