Mobile menu
Profile
Auto & Automotive
Florești
Michelin Prahova
În cei peste 100 de ani de existență, inovația a fost în codul genetic Michelin. De la anvelopa radială, la anvelopa care reduce consumul de combustibil si până la anvelopele de camion cu cipuri incorporate pentru o monitorizare mai bună, Michelin se angajează să contribuie la viitorul unei mobilități sustenabile. În România, Michelin și-a început activitatea în anul 2001, investind de-a lungul anilor peste 400 de milioane de euro. 
Activitatea Michelin România este dinamică și diversă, păstrȃnd trendul ascendent atât prin numărul angajaților – peste 4000 de persoane, cât și prin ariile profesionale acoperite – 20 de domenii de activitate diferite și peste 300 de tipuri de posturi. Alături de cele 3 fabrici din România: una în Florești, Prahova și două în Zalău, în ultimii 3 ani, sediul Michelin de la București s-a extins, devenind centru european pentru servicii: achiziții, finanțe, logistică, administrarea vanzărilor sau resurse umane. Headquarter-ul Michelin pentru Europa Centrală se află, de asemenea, la București. Activitățile desfășurate în cele 20 de țări europene de care ne ocupăm sunt foarte variate. 
Cei aproximativ 14000 de angajați din Regiunea Europa Centrală lucrează în 6 unități de producție, în comerț, shared services sau hărți și ghiduri. Pentru susținerea activităților din România, Michelin recrutează profile diferite, de la operatori la management, de la business la tehnic. 
Suntem organizați astfel încât să acompaniem integrarea în companie atât a debutanților, cât și a celor cu experiență, fiind interesați să avem competențe și abordări variate. Ne interesează candidații cu studii tehnice si economice, dornici să isi construiasca o cariera in domeniul industrial, la uzina de anvelope Victoria Michelin din Floresti Prahova. Am conceput pentru ei pachete de relocare atractive și parcursuri interesante de carieră. 
 Hai să ne cunoaștem !

Cariere