Mobile menu
Profile
Telecom
Chișinău
Moldtelecom

 

MOLDTELECOM– Operator Naţional de Telecomunicaţii şi cea mai mare companie de telecomunicaţii din Republica Moldova, este unicul operator de pe piaţa de telecomunicaţii din țara care oferă un spectru larg de soluţii de comunicare: telefonie fixă, telefonie mobilă, internet mobil, internet fix şi televiziune digitală IPTV.

 

Ani la rând, operatorul naţional nu doar uneşte oamenii, dar prin activitatea sa contribuie la dezvoltarea economică a ţării. MOLDTELECOM este considerat unul dintre cei mai mari contribuabili la bugetul de stat, acesta numără aproximativ 3000 de angajaţi.

 

Operatorul Naţional a revoluţionat şi piaţa televiziunii din Republica Moldova fiind primul care a lansat la începutul anului 2010 serviciul de Televiziune Digitală, iar spre sfârșitul lui 2010, formatul HD, ambele la nivel naţional. Abonaţii serviciilor de televiziune digitală se bucură începând cu anul 2011 şi de opţiunile interactive.

 

Brand-ul MOLDTELECOM este cunoscut pe piața muncii ca angajator național, care oferă un start în carieră tinerilor specialiști.