Mobile menu
Profile
Recrutare
Bucuresti
Trenkwalder

Grupul Trenkwalder, un pilon al industriei de recrutare de personal din Europa Centrală și de Est, se mândrește cu o prezență în 17 națiuni europene, bazându-se pe o expertiză de peste 30 de ani. Recent ne-am dezvoltat pentru a oferi soluții digitale complete de 360° în Resurse Umane, afirmându-ne ca un partener strategic de încredere pentru clienți din toate sectoarele economice. Portofoliul nostru de soluții include furnizarea de personal, servicii de resurse umane și externalizarea proceselor de afaceri.

Ca furnizor internațional de servicii de recrutare și gestionare a personalului, ne afirmăm ca un aliat strategic pentru companii de toate dimensiunile și industriile, câștigând încrederea atât a clienților cât și a candidaților.

Oferim consultanță și soluții personalizate de resurse umane pentru a vă atinge obiectivele de afaceri. Când vine vorba de muncă temporară și plasare de personal, Trenkwalder este alegerea care se aliniază nevoilor dumneavoastră.

De asemenea, oferim servicii extinse pentru a răspunde cerințelor unice ale clienților noștri, incluzând contabilitatea salarizării, suport în domeniul resurselor umane, externalizarea proceselor de afaceri și e-learning.

Cariere