Mobile menu
Profile
Retail & FMCG
Carrefour

Lumea Carrefour e mai mult. E despre oameni!

Lumea noastră? E despre prietenia fără vârstă și bucuria de a fi buni în ceea ce facem. Despre diversitatea meseriilor, dar mai ales despre diversitatea membrilor unei mari familii. Despre emoția primului job și satisfacția pe care o avem când suntem de ajutor.

Fiecare dintre noi avem trăsături care ne fac să fim unici și valoroși. Suntem diferiți și în același timp suntem la fel ca toți românii: vrem să fim liberi, să alegem, să ne exprimăm punctul de vedere, să ne simțim bine.


La Carrefour ne mandrim cu faptul ca suntem prima companie de retail care a adus conceptul de hipermarket in Romania. In prezent, avem peste 360 de magazine in tara: hipermarketuri, supermarketuri, magazine de proximitate, magazine discounter. 


Am creat locuri de munca la nivel local inca din 1999 si am oferit o multitudine de posibilitati de dezvoltare profesionala si promovare interna. Alaturi de cei 17.000 de colegi in Romania, sustinem diversitatea, egalitatea de sanse si suntem impotriva tuturor formelor de discriminare.