Mobile menu
Profile
Producție & Tehnică
Reghin
Kastamonu

Kastamonu Entegre A.S. membra a holdingului Hayat, cel mai mare grup din Turcia in procesarea lemnului, produce şi comercializează o gama foarte diversificată de produse pe bază de lemn, de la plăci de tip PAL brut si melaminat, plăci de tip MDF brut si melaminat, plăci de tip HDF pentru uşi celulare, pana la parchet laminat şi alte produse complementare. Kastamonu Romania se afla in Reghin, judetul Mures si este rezultatul de succes al unui plan de investitii impresionant din punct de vedere financiar, tehnic si uman, care a fost demarat în 1998, in prezent avand un numar de peste 850 angajati in trei unitati de productie. www.kastamonuentegre.com

După 20 de ani de investiții continue, Kastamonu Romania se mândreste astăzi cu o platformă industrială de prelucrare a lemnului modernă și complexă, cu o poziție recunoscută la nivel regional în rândul producătorilor de PAL brut, melaminat și blaturi de lucru, și la nivel mondial în rândul producătorilor de fețe de uși din HDF texturat.

Pe lângă produsele fabricate in Romania, compania noastra comercializează și o largă gamă de produse fabricate în cadrul grupului. Dintre acestea, cele mai de succes sunt MDF-ul ultralucios (EvoGloss, Acrylic, Glossmax) și parchetul laminat (Floorpan). Începând cu anul 2018 Kastamonu Romania va adăuga gamei de produse comercializate și o colecție de 95 de decoruri de laminate decorative.

Cariere