Mobile menu
Profile
Altele
Chișinău
Gas Natural Fenosa Moldova

 

Î.C.S. „Red Union Fenosa” S.A.

Î.C.S. „Red Union Fenosa” S.A. este în prezent cel mai mare distribuitor privat de energie electrică în Republica Moldova, deserveşte peste 846 de mii de clienţi, persoane fizice şi juridice, distribuie energie electrică în 21 de raioane (din cele 37) şi în capitala ţării, municipiul Chişinău, ceea ce constituie circa 70% din numărul total de consumatori sau aproape două treimi din teritoriul ţării.


La 1 ianuarie 2008 cele trei întreprinderi moldoveneşti, Î.C.S. RE Chişinău S.A, Î.C.S. RED Centru S.A. şi Î.C.S. RED Sud S.A. au fuzionat, constituindu-se întreprinderea unică Î.C.S. „Red Union Fenosa” S.A..

La 10 mai 2011 întreprinderea şi-a lansat noua sa marcă comercială, aceasta fiind una comună pentru toate întreprinderile Gas Natural Fenosa în lume.

Prin obţinerea în 2013 a certificatului EFR Global se recunosc realizările multinaţionalei Gas Natural Fenosa în sfera echilibrării vieţii personale şi profesionale a angajaţilor, ce are o contribuţie considerabilă la dezvoltarea socială şi umană a acestora.

La rândul său, activitatea Î.C.S. „Red Union Fenosa” S.A. în economia Republici Moldova este un model european de afaceri, ea fiind apreciată ca o întreprindere deschisă pentru colaborare în scopul promovării valorilor pro-europene si internaţionale şi a unui climat de investiţii transparent şi propice prosperării pentru toţi agenţii economici.

În ultimii cinci ani, conform studiului „Cele mai bune companii pentru care merită să lucrezi", realizat de către compania de consultanţă şi training AXA Management Consulting, Î.C.S. „Red Union Fenosa” S.A. se menţine în topul celor mai bune 10 companii angajatoare.

Această performanţă confirmă că la întreprindere se depun toate eforturile pentru succesul organizaţiei şi că angajaţilor săi li se oferă cele mai bune condiţii de muncă, pachete şi avantaje salariale, precum şi posibilităţi de dezvoltare profesională. 

Cariere