Mobile menu
Profile
Servicii & BPO
Iași
Webhelp

Vino in echipa Webhelp Iasi!

Webhelp Grup este lider în domeniul externalizării serviciilor de Relații cu clienții, prezent in 26 de țări cu peste 91 de centre de contact. Cu o rețea multicanal și multilingvă, cei peste 35.000 de consultanți Webhelp Grup asigură soluții de gestionare portofoliu servicii (serviciu client, suport tehnic), achiziție, fidelizare și consiliere operațională.

In România, Webhelp este primul angajator francofon, cu peste 2000 de angajați ce își desfășoară activitatea în 6 sedii: 3 în București și câte unul la Iași, Galați și Ploiești.

Webhelp Iași

Colectivul Webhelp Iași număra 160 de angajați ce oferă servicii de relații client pentru patru dintre cei mai mari jucători internaționali din domeniile Marketing, Turism, Telecom si Beauty. Si, pentru ca nu ne oprim aici, pană la finele lui 2017, 150 de noi colegi sunt așteptați în echipa noastră. 
  
Dincolo de diplome, recrutăm persoane cu talente diferite. Oricare ar fi pregătirea, parcursul și experiența, de la student la tanăr licențiat sau profesionist, Webhelp oferă cadrul propice pentru își exprima potențialul și talentul, de aici și mesajul nostru de recrutare : « Votre talent, nôtre expertise ». 
  
Sediul poziționat central, la etajul 5 al clădirii clasă A, Moldova Center îți permite accesul facil la tot ce inseamnă viață orașului și la mijloacele de transport în comun, indiferent unde locuiești sau studiezi. · 
  
Programul flexibil de lucru este o realitate. Tu decizi în ce interval orar vrei să lucrezi, în funcție de prioritătile tale. · 
  
Ne distrăm temeinic și sărbătorim impreună reușitele la petreceri, castigăm premii atractive la concursurile interne și ne implicăm activ în viață comunitătii prin campanii de responsabilitate socială. · 
  
Credeai că muncă și distracția nu pot coexista la birou ? Mai gândește-te o data! O sală de relaxare îți stă la dispoziție atunci când vrei o pauză creativă.