RO: Cele mai bune oportunități de carieră îți dau întâlnire în 14 Noiembrie la Teatrul Național. 

30 de companii și organizații recrutează în cadrul Târgului de Cariere Mureș. Ai posibilitatea de a interacționa direct cu recrutorii pentru a afla care sunt oportunitățile disponibile de pe piața forței de muncă și de a aplica la joburile, internshipurile sau programele de voluntariat disponibile.

Te așteptăm la Târgul de Cariere, locul unde descoperi cele mai bune oportunități profesionale! Intrarea e liberă. Vino cu CV-ul sau tipărește-l gratuit la infostandul TdC din târg.

HU: A legjobb karrierlehetőségekkel találkozhatsz március 14-án November a Marosvásárhelyi Állami Színházban

30 vállalat és szervezet toboroz alkalmazottakat a marosvásárhelyi Állásbörze keretén belül. Ha eljössz, kapcsolatba léphetsz velük és megtudhatod milyen karrierlehetőségek és állások vannak a munkapiacon, ugyanakkor beadhatod önéletrajzod, szakmai gyakorlatokra, és gyakornoki programokra jelentkezhetsz. Ha likeolod a Facebook oldalunkat, meghívunk egy kávéra vagy teára a vásárban felállított kávézónkba, hogy nyugodtan felkészülhess a vállalatokkal való interjúkra.

Várunk az Állásbörzére, ahol  a legjobb karrierlehetőségekkel és szakmai ajánlatokkal találkozhatsz! A belépés díjtalan. Gyere az önéletrajzoddal, vagy nyomtasd ki helyben az Állásbörze infópontjánál. Ha egy vállalkozást képviselsz és alkalmazottakat szeretnél toborozni a lehető leghatékonyabb módon, lépj kapcsolatba velünk és foglald le a legjobb helyet a legfontosabb munkaadók között!

 

Companii Premium

Companii Partenere

Companii și Organizații

Parteneri

Parteneri Media