Sibiu

  • 23 - 24 Mar 2016
  • 10:00 - 16:00
  • Sibiu, Ibis Hotel

Târgul de Cariere vine la Sibiu în 23-24 martie cu cea de-a 14-a ediție. Evenimentul de la Ibis Hotel va reuni cel puțin 3.000 de candidați și 35 de companii. 

Candidații vor avea posibilitatea de a interacționa direct cu recrutorii pentru a afla care sunt oportunitățile disponibile de pe piața forței de muncă și pentru a aplica la joburile, internshipurile sau programele de voluntariat disponibile. Vor fi prezente companii din varii domenii: alimentar, auto & automotive, IT & software, retail & FMCG, finanțe-bănci, servici & BPO, logistică & transport, construcții & imobiliare, producție & tehnică, recrutare & consultanță în HR etc.

 

 

Vrei să afli ce transmite un CV eficient și de ce noul e-mail a devenit scrisoarea de intenție?

Înscrie-te la workshop-ul organizat de compania CGS în 23 martie la Ibis Hotel și află de la persoane specializate în resurse umane cum poți trece cu succes printr-un proces de recrutare. 

Detalii și înscrieri aici

          

Pasionat de IT?

METRO SYSTEMS ți-a pregătit o sesiune interactivă de best practices în JAVA și OOP și de situații concrete prin care participanții vor fi provocați să gândească out-of-the-box și să vină cu idei și soluții inedite.

*Participarea gratuită, pe bază de înscriere. Locurile sunt limitate! Detalii aici.

 

 

 

 

Alți angajatori participanți

Parteneri Media

Parteneri Media Naționali