Cauți noi oportunități profesionale? Vino la Târgul de Cariere Sibiu în 2-3 noiembrie. Așteptăm la Hotel Ramada cel puțin 3.000 de candidați și 40 de companii.

Găsești aici peste 1.500 de joburi în diverse domenii de activitate, internshipuri și stagii de practică. La acestea se adaugă ofertele de muncă în străinătate, câteva mii.

Vei avea posibilitatea de a interacționa direct cu recrutorii pentru a afla care sunt oportunitățile disponibile de pe piața forței de muncă și pentru a aplica la joburile, internshipurile sau programele de voluntariat disponibile.

Vei cunoaște companii din varii domenii: alimentar, auto & automotive, IT & software, retail & FMCG, finanțe-bănci, servici & BPO, logistică & transport, construcții & imobiliare, producție & tehnică, recrutare & consultanță în HR etc.

În plus, poți intra în competiția Speed Translation Challenge, de tradus, dar și în tombola pentru o superbicicletă Pegas.

Dă like paginii de Facebook Târgul de Cariere și primești o cafea sau un ceai din partea noastră, la târg, asta ca să fii pregătit/ă pentru întâlnirea cu recrutorii. 

În prima zi, miercuri, te așteptăm de la ora 10 și până la 19, iar în cea de-a doua, de la 10 la 16.

Te așteptăm la Hotel Ramada la Târgul de Cariere, locul unde descoperi cele mai bune oportunități profesionale! Intrarea e liberă. Vino cu CV-ul sau tipărește-l gratuit la infostandul TdC din târg.

Iată care sunt companiile care recrutează la Târgul de Cariere Sibiu:

Parteneri Premium

Parteneri

Alți angajatori participanți

Parteneri Media

Parteneri Media Naționali