Mobile menu
Profile
Alimentară
Bucuresti
US FOOD NETWORK

Restaurantele KFC fac parte din Yum! Brands, Inc., cu sediul în Louisville, Kentucky - cea mai mare companie de lanţuri de restaurante şi unul dintre cei mai mari angajatori la nivel Mondial. Mărcile de restaurante deținute de companie - KFC, Pizza Hut și Taco Bell - sunt liderii globali în materie de produse alimentare din categoriile pui, pizza și stil Mexican.

 

Yum! Brands, Inc. deține peste 41,000 de restaurante în peste 125 de țări și teritorii. Yum! ocupă locul 216 în lista Fortune 500. 23.000 de restaurante KFC deservesc zilnic peste 12 milioane de clienţi în 140 ţări din întreaga lume.

 

Suntem cel mai mare brand global de lanțuri de restaurante de pui, cu o istorie bogată de succes și inovație. KFC reprezintă o călătorie de 127 de ani ce a pornit din ambiția și spiritul creativ ce l-au împins pe Colonelul Sanders încă din copilărie, când a fost nevoit să se descurce de unul singur, până la restaurantele KFC de astăzi. Bucătarul Harland Sanders a creat în urmă cu peste 75 de ani, formula de succes pe care o urmăm și astăzi, o rețeta bună a puiului delicios de te lingi pe degete, cu o listă cu ierburi secrete și mirodenii zgâriate pe spatele ușii bucătăriei sale.

 

KFC România este un brand dinamic care în momentul de faţă peste 90 de restaurante în toată ţara, dintre care 33 în Bucureşti. Pe lângă faptul că suntem răspândiţi în întreaga ţară, KFC se află printre cele mai populare lanţuri de restaurante specializate în produse din carne de pui din lume.

 

Această ascensiune nu ar fi fost posibilă fără implicarea şi devotamentul oamenilor care lucrează pentru KFC. Cunoscând acest lucru, le oferim încredere tuturor oamenilor cu care lucrăm.
Suntem de părere că toţi colegii noştri au potenţialul de a face diferenţa.
Suntem Customer Maniaci, clienţii noştri fiind cei mai importanţi pentru noi.
Ne dorim să obţinem rezultate extraordinare, cu energie pozitivă şi responsabilitate.
Împreună construim performanţa pentru a ne depăşi limitele pas cu pas.
Şi nu în ultimul rând ne place să recunoaştem realizările celorlalţi.

 

Te invităm la KFC – la noi zâmbetele fac diferenţa!

Cariere