Mobile menu
Profile
Producție & Tehnică
Șelimbăr
Thrace Greiner Packaging

Thrace Greiner Packaging s-a înființat ca joint-venture între Thrace Plastics Pack și Greiner Packaging International, iar din anul 2002 fabrica din Sibiu produce și distribuie ambalaje din plastic rigid, de diverse forme și cu volume variind de la 630mL până la 20L. 


TGP a crescut exponențial de la înființare și a devenit principalul producător român de găleți din plastic prin injecție (In Mold Labeling -IML), pentru industria alimentară și non-alimentară din România, servind clienți globali și locali, precum Lactalis Group, Friesland Câmpina, Olympus, Unilever, Betty Ice, Mondelez România, Pescado, Expertarom, dar și Kober, AkzoNobel, PPG România, Henkel, Sarcom, Daw Benta/Caparol, Isomat, Duraziv Color sau Druckfarben.

Suntem dedicați pentru a furniza soluții de ambalare funcționale, inovatoare, conforme din punct de vedere legal și durabile din punct de vedere ecologic, la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță a produselor. Scopul nostru este să evoluăm continuu, să ne concentrăm întotdeauna atenția asupra nevoilor clienților și angajaților noștri și să fim un membru activ în susținerea comunității locale.