Mobile menu
Profile
Producție & Tehnică
Șelimbăr
Thrace Greiner Packaging

Thrace Greiner Packaging s-a înființat ca joint-venture între Thrace Plastics Pack și Greiner Packaging International, iar din anul 2002 fabrica din Sibiu produce si distribuie ambalaje din plastic turnat prin injecție, găleți și recipiente rotunde, ovale, dreptunghiulare și pătrate cu diverse volume, variind de la 900mL/1L până la 18L. 

În momentul de față, este cel mai mare producător de găleți din plastic pentru industria alimentară și non-alimentară din România, servind clienți globali si locali, precum Lactalis, Friesland Campina, Olympus, Betty Ice, Pescado, Expertarom, dar si Kober, AkzoNobel, PPG Romania, Henkel, Duraziv Color sau Druckfarben.”

TGP a crescut exponențial de la înființare și a devenit principalul producător român de ambalaje din plastic rigid folosind tehnologia de turnare prin injecție In Mold Labeling (IML).

Lucrăm cu și pentru clienții noștri pentru a oferi soluții de ambalare preferate pentru aplicații pentru produse alimentare și nealimentare.

Ne aplicăm angajamentul față de inovare, înțelegerea nevoilor consumatorilor și relațiile noastre cu furnizorii și clienții pentru a furniza soluții de ambalare conforme din punct de vedere legal și durabile din punct de vedere ecologic, la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță a produselor. Scopul nostru este să evoluăm continuu și să ne concentrăm întotdeauna pe clienții noștri, pe angajații noștri și pe comunitatea noastră.