Mobile menu
Profile

Lucrator Comercial DRIVE

Poziții disponibile: O poziție
2146
0
FULL-TIME
Retail & FMCG
Cluj-Napoca
Cora

Cora Cluj - Cluj-Napoca cauta noi colegi pasionati de comert, care sa lucreze intr-un mediu dinamic, competitiv si plin de provocari.
Cauti un program flexibil, in schimburi si iti place sa lucrezi in echipa ? Atunci esti angajatul de care avem nevoie! Suntem prietenoși, energici si sustinem formarea si ideile fiecarui nou angajat.

 

Cerinte:

- Seriozitate, simt de raspundere, flexibilitate

- Atitudine orientatã cãtre client

 

Responsabilitati:

- Indeplinirea activitatilor specifice de tip drive

- Pregatirea comenzii si finalizarea procesului de servire a clientului.

- Pregateste comanda pe baza comenzii online emise de client prin strangerea produselor din raion si pregatirea lor pentru livrare.

 

Beneficii:

- Tichete de masa

- Abonament la clinica private

- Decontare abonament transport

- Mediu de lucru placut si dinamic

 - Posibilitati de dezvoltare profesionala

 -Formare la locul de munca


  Cum aplici la noi? Depune-ti CV-ul in magazinul Cora  Cluj-Napoca la serviciul clienti, la adresa de e-mail fmoldovan@cora.ro sau suna la nr. de telefon 0264 506 595.

Te asteptam sa faci parte din echipa CORA!

Cora Romania, parte a grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai dinamice branduri de retail. Primul magazin cora s-a deschis in Romania, in 2003, in cartierul bucurestean Pantelimon. Au urmat apoi cora Lujerului, Cluj-Napoca, Sun Plaza Bucuresti, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Constanta City Park, Bacau, Soseaua Alexandriei-Bucuresti, Constanta Bratianu si Ploiesti.

In 2003, am lansat platforma cora.ro, fiind primul mare lant comercial cu livrare tip drive din Romania. Astazi, reteaua punctelor coraDrive functioneaza din Bucuresti. Serviciul cora.ro cu livrare la domiciuliu este disponibil in Bucuresti, Constanta, Cluj, Bacau, Ploiesti si localitatile limitrofe. Filosofia cora Romania ii are in centru pe consumatori, carora le ofera o gama variata de produse, la preturi accesibile.

Aproximativ 5.000 de persoane lucreaza astazi pentru cora in Romania.

 

Prin trimiterea CV-ului tau, iti exprimi consimtamantul liber si informat, ca datele tale personale sa fie prelucrate in scopurile si în conditiile mentionate in Politica de prelucrare a datelor personale privind candidatii in procesele de recrutare si selectie Cora, disponibila pe site-ul Cora si la Serviciul clienti.

Lucrator Comercial DRIVE
Cora
  • Cluj-Napoca

Alte evenimente