Mobile menu
Profile

Stivuitorist pentru depozit

Poziții disponibile: O poziție
3571
0
FULL-TIME
Logistică & Transport
Oradea
H.Essers Oradea

Candidatul ideal:

- putere de munca
- seriozitate
- implicare
- flexibilitate
- dinamism (mobilizare/actionare rapida)
- spirit de echipa

Descrierea jobului:

Cerinte:
- atestat stivuitorist;
- abilitate de invatare rapida a sistemului de lucru - scanare;
- atentie maxima in onorarea sarcinilor de lucru;

Beneficii:
- pachet salarial motivant;
- tichete de masa;
- bonusuri de performanta;
- transport asigurat;
- asigurare medicala privata;

Pentru informatii suplimentare puteti suna la Biroul Resurse Umane de luni pana vineri intre orele 08:00 - 17:00 la tel: 0735 050 710.

Descrierea companiei:

Furnizorul de servicii în domeniul logistic, „H. Essers”, oferă soluţii personalizate şi integrate de transport şi logistică în întreaga Europă.

Compania „H. Essers” a fost înfiinţată în anul 1928 de către Henri Essers. Între timp, aceasta a devenit unul din liderii europeni în domeniul societăţilor de transport şi logistică care activează în sectorul chimic, farmaceutic / asistenţă medicală, precum şi în cel al bunurilor de înaltă calitate. În ultimii 10 ani, societatea de transport a cunoscut o dezvoltare puternică, datorită creşterii autonome şi a unor achiziţii strategice. În anul 2018, H.Essers a înregistrat o cifră de afaceri de 679 milioane euro.

Compania detine in acest moment un spatiu de depozitare de 1.060.000 m², o flota de 1.320 de camioane,  950 de cisterne si 3120 de remorci. Compania are peste 6.340 de angajati in cele 71 de ramuri din 17 tari din Europa de Vest si Est.

Pe langa sediul din Genk (Belgia), H.Essers are o prezenta puternica si in Romania.

Serviciile noastre includ: transporturi în regim de grupaj, de camion parțial încărcat (LTL) și de camion complet (FTL) , transport cu temperatură controlată , transport de mărfuri periculoase (ADR) , transport de containere , transport în condiții de maximă siguranță , transport aerian.

 


Stivuitorist pentru depozit
H.Essers Oradea
  • Oradea

Alte evenimente