Mobile menu
Profile

Irlanda - Operator general abator Chilling

Poziții disponibile: O poziție
572
0
FULL-TIME
Recrutare
AA Euro Recruitment Group

Acesta este site-ul companiei unde veti fi angajat: http://www.kildarechillingco.ie

Este o fabrica de prelucarea a carnii de vita si oaie.

Se angajeaza:

       - macelari( transatori, fasonatori, etc.) sau persoane care au o minima experienta in utilizarea cutitului

      - operatori generali( ambalatori, sortatori, spalatori, incarcatori)

Programul:

Luni- Vineri: 7:00a.m. – 16:00 p.m. cu posibilitatea prelungirii programului in functie de necesitati.

Rata orara este de 10.20 euro/ora (Brut)

Angajarea se face in sistem irlandez, veti fi angajati de catre compania irlandeza. Veti beneficia de toate facilitatile unui cetatean irlandez: asigurare medicala, asigurare sociala, alocatie pentru copii daca aveti copii minori in intretinere, contributie la sistemul national de pensii.

Salariul net difera de la o persoana la alta in functie de starea civila, daca e casatorita sau necasatorita, daca are copii sau nu. La un numar minim de 39 de ore pe saptamana, salariul net este in jur de 360 euro/saptamana. Daca se fac ore suplimentare, castigul net va fi mult mai mare.

Plata se face saptamanal, in fiecare VINERI  veti primi fluturasul de salariu pentru munca prestata pe saptamana anterioara. La angajare veti munci 2 saptamani dupa care o sa fiti platiti pe saptamana precedenta (sa aveti la dvs. niste bani de cheltuieli personale pana luati salariul, in jur de 150-200 EURO)

Cazarea costa €75/saptamana de persoana si nu include utilitatile. Se locuieste in case inchiriate de catre companie, cei care sunt singuri avand camera proprie, iar cei in cuplu vor avea dormitorul cel mai mare.

De asemenea va informam ca exista posibilitatea de a fi taxat in regim special de urgenta in prima  luna de munca pana la inregisrarea fiscala (PPS NUMBER), urmand ca banii sa va fie restituiti de catre guvernul irlandez ulterior in cont.

ACTE NECESARE:

  • Cazier judiciar
  • Adeverinta medicala (apt de munca)
  • Buletin/Pasaport (copie)

Irlanda - Operator general abator Chilling
AA Euro Recruitment Group
  • Irlanda

Alte evenimente