Mobile menu
Profile

Pipefitteri pentru Irlanda

Poziții disponibile: O poziție
545
0
FULL-TIME
Recrutare
AA Euro Recruitment Group

Proiectul are loc in Irlanda, Co. Kildare

Se cauta pipefitteri pentru Irlanda.

Veti munci in cadrul unui proiect care are ca scop construirea unui centru de baze de date. Contractul va fi semnat in Irlanda, deci automat veti avea un contract irlandez, unde plata va fi saptamanala. Prima plata a salariului, va fi dupa doua saptamani .

Rata orara este de €24,89 brut/ora  pentru primele 39 de ore muncite din saptamana, urmand ca ulterior, pentru restul orelor (tot ceea ce depaseste 39 de ore dintr-o saptamana si primele 4 ore muncite sambata daca este cazul), sa fiti platit suplimentar, cu  tariful de €37,33 brut / ora. Daca veti munci in zilele de sarbatori legale sau duminica, veti fi platit cu un tarif de €49,78 brut / ora muncita.

 

 

 

 

 

TUBULATORI

Rata orara de Luni – Vineri – primele 39 de ore

 

           

 

24,89 euro/ora

Rata orara Luni – Vineri dupa cele 39 de ore si primele 4 ore Sambata

 

                         

 

37,33 euro/ora

Rata orara  Sambata dupa primele 4 ore muncite, Duminica si zilele libere legale.

            

 

49,78 euro/ ora

 

 

 

SUDORI

Rata orarara de Luni – Vineri – primele 39 de ore

 

            

 

24,89 euro/ora

Rata orara Luni – Vineri dupa cele 39 de ore si primele 4 ore Sambata

 

            

 

37,33 euro/ora

Rata orara  Sambata dupa primele 4 ore muncite, Duminica si zilele libere legale

            

 

49,78 euro/ ora


Rata orara neta difera de la persoana la persoana, e in functie de starea lui civila(casatorit/necasatorit), daca are copii minori in intretinere sau nu, etc. Sunt mai multi factori care influenteaza castigul net. In principiu pentru o persoana necasatorita si care nu are alte beneficii din partea statului irlandez, la un numar mimim de 50 de ore muncite pe saptamana ar primi un salariu net de pana la €1000 net/saptamana. 

Alte beneficii ale acestui pachet salarial includ :

Concediu platit (mimim 20 de zile/an +9 zile libere legale)

Alocatii pentru copii

Asigurare medicala

Decont transport munca 

Asigurare sociala cu contributii in sitemul public de pensii

Pentru a munci legal in Irlanda, va trebui sa urmati anumite cursuri: Safe Pass, Manual Handling, MEWP, Working at Heights, Abrasive Wheels .Costurile aferente acestor cursuri  vor fi deduse din salariul dvs.  pe o perioada de 4-5 saptamani 

Aceste cursuri sunt platite de catre fiecare persoana care le urmeaza. Dumneavoastra nu veti plati nimic initial, in schimb vi se va retrage din salariu, suma de bani aferenta costurilor acestor cursuri. 

Costurile de calatorie nu sunt suportate de catre firma, astfel fiecare persoana este libera sa decida optiunea cea mai potrivita de transport (avion, autocar, masina personala, etc).

Cazarea este asigurata de catre firma AA Euro Recruitment si va costa fiecare persoana aproximativ 100 euro/saptamana. Aceasta masura este impusa de statul irlandez, intrucat in Irlanda este interzis sa va plateasca altcineva cazarea, atunci cand lucrati pe contract irlandez. Ca dumneavoastra sa nu platiti intr-adevar cazarea din banii dvs. proprii, veti primi o diurna de 37,33 euro brut pe zi(echivalentul platii unei ore si jumatate muncite) pentru a acoperi aceste costuri legate de cazare si transport.Transportul local va costa 50 euro/saptamana

Daca suneti in imposibilitatea de a calatori cu avionul si de a va aduce sculele necesare muncii, acestea  va sunt oferite de catre companie contra unei garantii de 100 de euro care va fi returnta peste 6 luni de la data inceperii activitatii .In cazul in care parasiti locul de munca mai repede de 6 luni , vi se va deduce din salariu suma de 300 euro.

Vi se va returna costul transportului pana in Irlanda intr-un cunatum de 150 euro, chiar daca costul biletului e mai mic de 100 euro (dupa 6 luni de la inceperea muncii propriu-zisa)

Fiecare persoana va avea camera lui proprie.

Contractul este unul de o durata deminimum 2 ani, cu posibilitate de prelungire. Pipefitteri pentru Irlanda
AA Euro Recruitment Group
  • Irlanda

Alte evenimente