Mobile menu
Profile

Cofetar

Poziții disponibile: O poziție
898
0
FULL-TIME
Retail & FMCG
Cluj-Napoca
Cora

Cora Cluj - Cluj-Napoca cauta noi colegi pasionati de comert, care sa lucreze intr-un mediu dinamic, competitiv si plin de provocari.

Cauti un program flexibil, in schimburi si iti place sa lucrezi in echipa ? Atunci esti angajatul de care avem nevoie! Suntem prietenoși, energici si sustinem formarea si ideile fiecarui nou angajat.


Responsabilitati:

-prepara produsele conform retetelor si participa la ambalarea acestora

-se asigura ca materia prima si produsele rezultate sunt conforme dpdv calitativ, cantitativ

-se asigura de respectarea normelor de igiena in procesul tehnologic

Cerinte:

- cursul de calificare patiser, conditie obligatorie 

- experienta pe un post similar constituie avantaj

-persoana deschisa, organizata, adaptabila

-persoana dispusa sa invete lucruri noi si sa dobandeasca/aprofundeze o calificare profesionala

Beneficii:

- loc de munca stabil si de incredere

-contract pe perioada nedeterminata

-tichete de masa

-abonament medical la o clinica privata

Formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica. 

Cum aplici la noi? Depune-ti CV-ul in magazinul Cora  Cluj-Napoca la serviciul clienti, la adresa de e-mail fmoldovan@cora.ro sau suna la nr. de telefon 0264 506 595.

Cora Romania, parte a grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai dinamice branduri de retail. Primul magazin cora s-a deschis in Romania, in 2003, in cartierul bucurestean Pantelimon. Au urmat apoi cora Lujerului, Cluj-Napoca, Sun Plaza Bucuresti, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Constanta City Park, Bacau, Soseaua Alexandriei-Bucuresti, Constanta Bratianu si Ploiesti.

In 2003, am lansat platforma cora.ro, fiind primul mare lant comercial cu livrare tip drive din Romania. Astazi, reteaua punctelor coraDrive functioneaza din Bucuresti. Serviciul cora.ro cu livrare la domiciuliu este disponibil in Bucuresti, Constanta, Cluj, Bacau, Ploiesti si localitatile limitrofe. Filosofia cora Romania ii are in centru pe consumatori, carora le ofera o gama variata de produse, la preturi accesibile.

Aproximativ 5.000 de persoane lucreaza astazi pentru cora in Romania.

Prin trimiterea CV-ului tau, iti exprimi consimtamantul liber si informat, ca datele tale personale sa fie prelucrate in scopurile si în conditiile mentionate in Politica de prelucrare a datelor personale privind candidatii in procesele de recrutare si selectie Cora, disponibila pe site-ul Cora si la Serviciul clienti.
 
Cofetar
Cora

Alte evenimente