Mobile menu
Profile

Electromecanic

Poziții disponibile: O poziție
901
0
FULL-TIME

Cerinte:

 

Studii:

Studii Medii Tehnice: Liceale sau Profesionale

Limbi straine : Engleza – constituie avantaj

 

Experienta: in domeniul tehnic constituie avantaj

Competente:

Cunostinte si abilitati tehnice: mecanice, hidraulice, pneumatice

Rezolvarea de probleme

Orientarea spre rezultate

Spirit de echipa

Orientare spre client

 

Responsabilitati:

Efectueaza intretinerea anuala pe masini conform planului anual de intretinere descris in procedura de mentenanta pentru atingerea obiectivului zero opriri in productie.

Efectueaza intretinerea regulata a facilitatilor din intreprindere (partea mecanica) si intervine pentru reinstalarea facilitatilor  in cazul in care in mod accidental sunt deteriorari conform planului anual de intretinere (ex: cladire, usi, ferestre, etc).

Intervine la reparatii accidentale in liniile de productie a.i. timpul de oprire sa fie minim. Interventiile sunt legate de partea mecanica a masinilor si dispozitivelor, precum si de partea pneumatica si hidraulica a acestora.

Executa dispozitive de asamblare si imbunatatiri ale echipamentelor in conformitate cu discutiile, schitele sau desenele de la ingineri pentru imbuntatatirea procesului de productie.

Inregistreaza reparatiile si interventiile in caietul de mentenanta (SAP) astfel incat supervisorul sa poata face o analiza a defectelor.

Participa la implementarea programulului 5S in Mentenanta astfel incat organizarea locului de munca in mentenanta si in toate spatiile adiacente sa fie optima.

Electromecanic
Hirschmann Romania

Alte evenimente