Mobile menu
Profile
JKS România

BUN VENIT LA JKS

Prioritatea noastră de vârf este menținerea unei legături strânse și personale cu clientii, angajații si candidații, scopul fiind acela de a oferi condiții optime pentru o colaborare de succes între angajat și angajator.


DESPRE NOI

Obiectivul JKS este găsirea unui echilibru care să asigure armonia perfectă între persoane și sarcinile de lucru. Noi știm că persoana potrivită pentru slujba potrivită este o condiție esențială pentru funcționarea flexibilă și rentabilă a unei companii, pentru asigurarea de condiții bune de muncă angajaților noștri pe termen lung cat și angajaților noștri temporari. Prin faptul că suntem permanent prezenți, dedicați și adaptabili, asigurăm succesul procesului de recrutare pentru toate părțile implicate.

JKS apreciază pe deplin un contact strâns și personal cu clienții, angajații și candidații cu scopul de a oferi celor implicați condiții optime pentru o colaborare de succes.

JKS face parte din JKS Group, reprezentat în Danemarca, Norvegia și Suedia. Din 1995, JKS Danemarca oferă clienților servicii dinamice și flexibile legate de personal. JKS este cea mai mare agenție de locuri de muncă temporare din Danemarca, având peste 2.500 de angajați.


VALORI

Atât în ceea ce privește munca noastră de zi cu zi, cât și în dezvoltarea pe termen lung, JKS se bazează pe trei valori fundamentale.

Eficiență

Eficiența înseamnă inițierea unui dialog pozitiv și util pentru fiecare angajament și utilizarea în întregime a resurselor angajaților noștri pentru ca JKS să dispună de angajați compentenți, devotați și satisfăcuți, care lucrează eficient, profesionist și meticulos.

Credibilitate

Credibilitate înseamnă să ne ținem promisiunile și să exprimăm opinia noastră. Suntem deschiși și sinceri în privința intențiilor și acțiunilor noastre.

Dedicare

Dedicarea și motivația, în opinia noastră, sunt inseparabile. Deoarece oamenii sunt diferiți și au nevoie de motivații diferite, urmărim să asigurăm în toate domeniile un cadru pentru motivație. Acest lucru ne permite să armonizăm viziunea nostru cu cea a clienților și candidaților, rezultatul fiind colaborarea, caracterizată de dedicare și de capacitatea de a îndeplini așteptările.

Cariere