Mobile menu
Profile

Video Business Card - carte de vizita video pentru colaborarea online

Poziții disponibile: 10 poziții
1834
0
PROJECT BASED
Consultanță
Bucuresti
remarkABIL.ro

Video Business Card

Codul TDCREM10 este un cod special de 10% discount pentru tine, pe care-l poti folosi pana pe 15 Mai 2021 pe site-ul remarkabil.ro

Video Business Card este o solutie moderna si adaptata colaborarilor virtuale in mediul online. 
Acest concept implica sesiuni de consultanta si consiliere ce alterneaza cu cele de coaching si training, iar in pachetul de servicii am inclus in plus si editare si design video.
O carte de vizita video va fi utila tuturor celor care sunt implicati in procesul de vanzare si de dezvoltare a bazei de clienti, atat prin participarea la evenimente si sesiuni virtuale de networking cat si prin utilizarea unei abordari directe prin email marketing. 

Fie ca esti consultant, om de vanzari sau om de marketing si PR, un Video Business Card te va ajuta sa sporesti eficienta proceselor din mediul online in care esti implicat.. 
Punandu-ti in valoare PERSONALITATEA si in acelasi timp folosindu-te de abilitatile tale de prezentare, vanzare si influentare, vei reusi in maxim 1 minut sa creezi o carte de vizita video premium pentru tine si pentru produsele, serviciile sau proiectele pe care le promovezi/vinzi. 

Procesul de coaching, training si feedback prin care vei invata cum sa-ti faci Video Business Card reprezinta, mai mult decat orice, un set de experiente de dezvoltare personala.

1. Discutam despre tine si despre abilitatile si experienta ta, dar si despre produsele si serviciile pe care le promovezi.
2. Inveti sa concepi un script scurt si la obiect, aflii despre diferite moduri de prezentare in fata camerei, dar si metode istete de inregistrare video.
3. Te filmezi folosind scriptul agreat. Ai nevoie doar de un telefon mobil sau de o tableta cu care sa te inregistrezi (poti sa-ti folosesti si laptopul).
4. Primesti feedback pe materialul video, nelimitat, atat cat este nevoie pana cand va fi gata de publicat 
5. Dupa ce va fi incarcat pe Youtube, tu nu ai decat sa-l distribui catre clientii tai 

Video Business Card - carte de vizita video pentru colaborarea online
remarkABIL.ro

Alte evenimente