Mobile menu
Profile
Consultanță
Bucuresti
remarkABIL.ro

remarkABIL.ro este un boutique de consultanta care a lansat o serie de concepte de servicii ce au la baza expertiza reala, dobandita in proiecte internationale. Abordarea noastra este simpla, clara si fara stereotipuri, incercand sa personalizam la maxim fiecare colaborare pe care o avem cu clientii nostri.

Am lansat deja pe piata din Romania conceptul VIDEOSUMÉun concept original, extrem de util si de bine adaptat pentru comunicarea si prezentarea in mediul online.

VIDEOSUMÉ reprezinta un pachet de sesiuni de dezvoltare personala care are ca rezultat final atat dobandirea de abilitati, dar si un produs premium de prezentare personala (video pitch). In pachetul de servicii sunt incluse 4 sedinte de consultanta in cariera, coaching si training despre cum se realizeaza o prezentare personala video si despre care este cel mai potrivit continut ce ar trebui prezentat in functie de scopul final. Videosumé poate avea mai multe formate: Video CV, University Pitch Video sau Video Business Card - mai multe detalii despre fiecare format puteti afla dand click AICI.

Procesul de coaching si de consultanta si orientare in cariera poate fi adaptat in functie de nevoile si planurile tale. Pachetele de coaching si consultanta pe care le-am lansat, reprezinta o solutie pe care am creat-o gandindu-ne la cum am putea sa oferim cleintilor cat mai multa flexibilitate. Acestia pot alege dintre pachetele De nevoie, De dezbatut sau Pe-ndelete, in functie de complexitatea si urgenta topicurilor pentru care au nevoie de suport. Detalii despre pachete poti gasi AICI.

Oferim servicii de consultanta personalizate pentru afaceri. Daca conduci o echipa sau daca conduci o afacere si esti intr-un impas strategic sau decizional din care o parere avizata din afara organizatiei tale te-ar putea scoate, atunci hai sa fim parteneri! Membrii echipei noastre au o vasta experienta internationala de succes, demonstrata in roluri manageriale de top, dar si in numeroase proiecte de consultanta si tocmai de aceea stim ca putem fi un partener avizat cu care poti colabora in proiecte cu tematica complexa. Obtine o oferta personalizata AICI.

Urmareste-ne pe retelele sociale si viziteaza remarkabil.ro