Mobile menu
Profile

Inginer injectare - Departament Tehnic

Poziții disponibile: O poziție
411
0
FULL-TIME
Auto & Automotive
Târgu Mureș
Hirschmann Automotive TM

Responsabilitati:

·     Implementeaza, mentine si imbunatateste procesele de productie (tehnologia de executie a produselor) astfel incat sa satisfaca cerintele clientilor interni si externi

·       Intocmeste si asigura instruiri cu privire la  documentatia necesara proceselor speciale (injectare de mase plastice, injectare rasini inconformitate cu cerintele sistemului de productie Hirschmann si  tinand cont de experintele anterioare (lesson learned) a.i. operatorii si tehnicienii de proces sa foloseasca cea mai buna practica in proces  si sa atinga obiectivele de productie stabilite.

·    Defineste si valideaza parametrii de proces in conformitate cu procedura de validare a parametrilor de proces (Validation of Process Parameters) astfel incat sa fie indeplinite cerintele clientului si inregistraza, actualizeaza si verifica fisele parametrilor de proces (in formularele corespunzatoare) a. i. sa se utilizeze  parametrii  optimi in procesul de productie.

·    Creeaza, actualizeaza si comunica catre productie si mangement rapoarte saptamanale cu analiza erorilor in procesul de injectare pentru a decide actiuni in vederea reducerii acestora.


Cerinte, competente :

·         Studii  Superioare Tehnice

·         Lb. Engleza  – nivel avansat

·         Lb. Germana – constituie avantaj

·         constituie avantaj experienta in domeniul automotive/productie

·         Deprinderi si gandire tehnice

·         Planificare si organizare

·         Spirit de echipă

·         Abilitati dezvoltate de comunicare

·         Orientare spre rezultat si imbunatatire continua  


Beneficii

·     Transport gratuit, tichete de masă, bonus anual de performanță, bonuri cadou de sarbatori, bonus de fidelitate, al 13-lea salariu, abonament medical, abonament sala de sport, posibilități de dezvoltare profesionala.

Inginer injectare - Departament Tehnic
Hirschmann Automotive TM
  • Sânpaul

Alte evenimente