Mobile menu
Profile

Program online self-paced Career Vision Board

Poziții disponibile: O poziție
2733
0
PART-TIME
Consultanță
HASHERA

Programul online self-paced Career Vision Board se adresează celor care doresc să își (re)creeze propria Viziune pentru viața lor profesională împlinitoare și satisfăcătoare.

La doar costul unei ședințe de terapie (150 lei), primiți toată îndrumarea de care aveți nevoie pentru ca, prin experiență directă, să vă conectați cu Eul vostru adevărat, dând sonorul gândurilor mai încet și dezbrăcându-vă de falsele dorințe preluate din exterior, pentru a vă (re)găsi claritatea asupra a ceea ce vă bucură și vă împlinește în mod real.

Camelia Tătărău a adus în metodologia programului experiența ei bogată ca psihoterapeut și career coach iar Alice Alexandrian experiența de manager cu bune abilități de coaching, precum și propria calătorie interioară cu ajutorul meditației pentru revitalizare într-o perioadă de stagnare profesională.

"Vocația nu reprezintă un țel pe care îl urmez. Reprezintă o Chemare pe care o aud." Doar când ne ascultăm Chemarea și o exprimăm în lume, abia atunci suntem cu adevărat împliniți și fericiți.

Structura programului online self-paced Career Vision Board:

1. 30 de zile de meditație zilnică, cel puțin 15 minute. Oferim toată îndrumarea necesară (4 video-uri bogate în informații, explicații și instrucțiuni), precum și o meditație ghidată la care aveți acces oriunde și oricând, nelimitat, chiar și dincolo de finalizarea programului.

2. Exercițiu de imagerie mentală dirijată (circa 20 de minute). Oferim îndrumarea necesară (1 video bogat în informații, explicații și instrucțiuni), precum și exercițiul efectiv pe care să îl parcurgeți în confortul spatiului vostru și oricând simțiți că vă este mai bine.

Pentru o mai mare claritate se recomandă efectuarea acestui exercițiu de câteva ori înainte de crearea Vision Board-ului, dar și ulterior pentru menținerea concentrării și a motivației. 

3. Crearea Career Vision Board-ului. Oferim îndrumarea necesară atât celor care preferă varianta pe hârtie, cât și celor care își doresc un Career Vision Board realizat online - 1 video cu informațiile și explicațiile necesare.

Veți primi și un Suport de Curs unde includem și o bibliotecă mai largă de resurse. Pe toată durata programului suntem alături de voi prin e-mail, telefon, WhatsApp pentru orice nevoie de clarificare.

Program online self-paced Career Vision Board
HASHERA

Alte evenimente