Mobile menu
Profile
Consultanță
HASHERA

Poza linkedin

Companiilor le oferim consultanță de HR & business, precum și o serie de servicii externalizate de resurse umane

De asemenea, companiilor le propunem să ofere angajaților lor acces în programul online self-paced Career Vision Boardpentru a-i sprijini în a-și (re)gasi Misiunea (Purpose), ceea ce va genera cu siguranță o creștere a engagement-ului acestora.

Indivizilor le oferim executive coachingconsiliere vocațională precum și programul online self-paced Career Vision Board*.

Pentru companii, avem de asemenea mai multe programe marca Hashera în aria de engagment & well-being, de leadership & dezvoltare echipe și de performanță de business

Pentru detalii despre servicii, portofoliu de clienți și testimonialele acestora, vă așteptăm pe site-ul nostru: Hashera și ne-am bucura să luați legătura direct cu noi pentru a ne cunoaște.

Ca să ne vadă în acțiune, la lucru, companiilor le oferim o sesiune de 1 oră de consultanță gratuită în care livrăm soluții la o problemă arzătoare din business, urmată de un Plan de Acțiune mai detaliat, customizat situației dumneavoastră. 

*Programul Career Vision Board se adresează celor care doresc să își (re)creeze propria Viziune pentru viața lor profesională împlinitoare și satisfăcătoare.

La doar costul unei ședințe de terapie (150 lei), participanții primesc toată îndrumarea de care au nevoie pentru ca, prin experiență directă, să se conecteze cu Eul lor adevărat, dând sonorul gândurilor mai încet și dezbrăcându-se de falsele dorințe preluate din exterior, pentru a (re)găsi claritatea asupra a ceea ce îi bucură și îi împlinește în mod real.

Camelia Tătărău a adus în metodologia programului experiența ei bogată ca psihoterapeut și career coach iar Alice Alexandrian experiența de manager cu bune abilități de coaching, precum și propria calătorie interioară cu ajutorul meditației pentru revitalizare într-o perioadă de stagnare profesională.

"Vocația nu reprezintă un țel pe care îl urmez. Reprezintă o Chemare pe care o aud." Doar când ne ascultăm Chemarea și o exprimăm în lume, abia atunci suntem cu adevărat împliniți și fericiți.