Mobile menu
Profile
Educație, Training și Formare
Iași
Wantsome

Wantsome este mai mult decât o școală de IT. Este Academia prietenoasă de IT din Iași, fondatăîn 2017, tocmai din nevoia unei școli care să aducă practică pe bune și programe adaptate continuu la cerințele din industria IT. Wantsome a fost creată de oameni cu drag de oameni, de specialiști cu experiență în IT, care își doresc să dea mai departe din tot ceea ce știu și să formeze oamenii potriviți pentru comunitatea de IT din Iași.

Pentru că la Wantsome găsești mai mult decât traineri. Găsești mentori și prieteni care sunt alături de tine la fiecare pas. Wantsome este liantul dintre companiile de IT și oamenii care vor să lucreze în domeniu. Este locul în care se creează și se formează continuu comunitatea de learning din IT.

Rata de angajare a absolvenților Wantsome după finalizarea cursurilor în acest moment este de 70%. Dacă te întrebi de ce nu este de 100%, trebuie să știi că reușita depinde în mare măsură și de fiecare cursant în parte. Poți citi experiențele de învățare ale absolvenților Wantsome care s-au angajat în IT în urma cursurilor noastre pe blogul Academiei, în secțiunea Povești de succes.

După ce ai hotărât că vrei să schimbi acel ceva în viața ta și că a venit momentul să ai și tu parte de cariera în IT la care visezi de atâta vreme, e timpul să decizi la care dintre cele 10 cursuri Wantsome vei merge de acum: Testare ManualăTestare AutomatăProgramare .NETProgramare JavaProgramare PHPProgramare PythonProgramare FuncționalăProgramare FrontendNetwork & InfrastructureSystem Engineering & DevOps.

Ce mai trebuie să știi despre Wantsome?
Că nu ai nevoie de studii în IT ca să urmezi cursurile noastre;
Că aici găsești mentori și prieteni;
Că importante sunt atitudinea, determinarea și gândirea logică.

Pentru cine sunt cursurile Wantsome?
Pentru oameni care lucrează deja în IT și vor să facă un upgrade de skill-uri;
Pentru cei care nu lucrează în IT și își doresc să facă o reconversie profesională;
Pentru cei care lucrează într-un anume domeniu și au nevoie de IT în jobul lor.


Cu ce se diferențiază Wantsome de alte școli în IT?

  • Fondatori cu experiență în domeniu, conectați la piața actuală de IT, cărora chiar le pasă de fiecare cursant în parte.
  • Traineri cu o foarte mare experiență, deschiși, răbdători, profesioniști, dornici să împărtășească, să formeze, să inspire.
  • Practică pe bune și informații de la zero.
  • Săptămâna de HR oferită de ITs Wise, companie specializată în HR în IT.
  • Examenul gratuit de engleză și adeverința pentru competențele lingvistice.
  • Selecția riguroasă a cursanților și a trainerilor.
  • Programele mereu updatate la zi, în conformitate cu noile tehnologii apărute și cu cerințele pieței.
  • Atmosfera relaxantă și oamenii prietenoși.
  • Prețurile atractive.
  • Comunicarea deschisă și sprijinul constant de la primul contact pentru tot restul vieții

În cât timp îmi pot recupera investiția?

În primul rând, trebuie să te gândești că investiția e în tine și e pentru toată viața. În al doilea rând, trebuie să iei în calcul că orice reușită în viață se datorează preponderent ție. Și, în al treilea rând, îți mai spunem că, în general, după ce finalizezi cursul și te angajezi în IT, primele două salarii ca Junior te vor ajuta să pui la loc în portofel suma plătită pe taxa Wantsome.

www.wantsome.ro