Mobile menu
Profile
Oradea
UNIVERSAL EXPORT

UNIVERSAL EXPORT și  ORSA MANPOWER CONSULTING  sunt liantul dintre firmele ce au nevoie de personal și persoanele ce sunt în căutarea unui loc de muncă atât din țara cât și din străinătate.

 

Muncitori din Nepal,India, Sir Lanka, Bangladesh, etc... la cel mai bun preț de pe piata!

Întocmim dosarul de imigrare și angajare de la A la Z.

Universal Export:

Suntem alături de clienții noștri in tot ceea ce înseamna recrutarea lucrătorilor străini în țara de originendeplinirea formalităților legale în țara de origine a lucrătorilor, obținere aviz de muncă, viză de intrare în țară muncă/detașare/alte scopuri, permis de ședere, prelungirea ulterioară a dreptului de ședere, reprezentarea la Serviciului Român pentru Imigrări, formalitățile la Poliția de Frontieră, reprezentarea la secțiile Consulare/Ambasade ale României în țările de origine a lucrătorilor.

Servicii extra:

- transport persoane de la aeroport la locația de cazare

- transport muncitori de la cazare la locul de munca

- cazare de tip campus pentru muncitori în spații special amenajate.

 

Oferim servicii atat angajatorilor cat si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca.

 

Orsa Manpower Consulting este o agenție de munca temporara autorizata, ce a luat ființă din dorința de a pune umarul la o schimbare calitativa pe piata muncii din Romania.

 

 

Analizăm cerințele firmelor ce au nevoie de personal dar și cerințele celor care au nevoie de un loc de munca și astfel sa ii aducem împreună pe  cei care au așteptări comune.

 

Beneficiul de a colabora cu noi este acela de a economisi timp și resurse având  satisfacții  maxime.

 

Principiile noastre sunt: respectul pentru client, buna comunicare, onestitatea, eficienta, asigurarea celui mai bun raport calitate- pret si transparenta.

In portofoliul nostru se afla proiecte finalizate cu succes pentru companii ce activeaza in industria hoteliera si a restaurantelor, in agricultura, ferme de animale, firme de productie si multe altele.