Mobile menu
Profile
Producție & Tehnică
Dumbrăvița
Universal Alloy Corporation

Cand vine vorba de extrudarea profilelor din aluminiu, nu exista o sursa mai mare si mai importanta decat Universal Alloy Corporation Europe.

Suntem cunoscuti pe intregul glob pentru profilele din aluminiu de mare rezistenta, cu cele mai mici tolerante dimensionale posibile. Clientii nostri au incredere in noi si pentru prelucrarea de mare precizie si asamblarea de inalta calitate. Pentru clientii nostri din industria aeronautica, unde precizia este cea mai importanta, actionam ca producator direct. Ceea ce ne face cu adevarat diferiti este flexibilitatea. Suntem peste 2000 de persoane care se afla structurate pe intreg globul, colaborand ca un tot unitar, facand tot ceea ce este posibil pentru a indeplini cererile clientilor nostri.

Universal Alloy Corporation Europe s-a dezvoltat initial in sudul Californiei. De la acele inceputuri modeste, UAC a crescut, devenind unul dintre cei mai mari producatori de profile extrudate din aluminiu pentru industria aeronautica. Azi, UACE s-a dezvoltat, fiind o companie multinationala puternica care ofera oportunitatea de angajare in punctele noastre din Canton, Dumbravita, Tautii-Magheraus, Vietnam si India.