Mobile menu
Profile
Farma & Medical
Brașov
Unident Premium

Unident Group este un brand medical premium ce se poziționează an de an pe locuri fruntașe in Top 10 clinici stomatologice Romania.

Având reprezentanța in Tulcea, Galați, Buzau și Brașov, oferă servicii avansate de medicină dentară laser, radiologie dentară 3D, tehnică dentară digitală, microchirurgie facială și oxygenoterapie hiperbarică.

Cele 4 Clinici Dentare Premium dotate cu tehnologiile viitorului, 4 Centre de Radiologie Dentara Digitală 3D, un Laborator Dentar Digital cu tehnologie robotica, 2 centre de Oxigenoterapie Hiperbara si 3 Centre de Educatie Medicala sunt dedicate excelenței în medicina dentară.

Din pasiune pentru profesie și empatie pentru pacienți am creat servicii medicale la standarde premium: de la dotarea clinicilor cu tehnologiile viitorului, la designul cu  simbolul sacru Floarea Vieții, aromaterapie cu uleiuri esențiale pure, meloterapie, până la poziționarea cabinetelor și a zonelor de relaxare pe energii favorabile, dupa tehnici feng-shui.

Poziționarea strategică a clinicilor în zone de interes turistic a condus la dezvoltarea segmentului de turism medical, național și international, care s-a dezvoltat de la sine, datorită cererii de servicii medicale dentare – marca Unident.

Ne-am propus sa depasim mereu asteptarile pacienților noștri oferind mereu servicii medicale la standarde premium, în deplină siguranță și confort, recenziile pacientilor nostri fiind intotdeauna cea mai frumoasa rasplata!

Cariere