Mobile menu
Profile
Publicitate & Marketing & Media
Tropeum

Experiența de mai mult de 20 de ani pe piața romanească ne-a învățat că cel mai important este să ne cunoaștem clienții și să facem tot posibilul pentru a răspunde adecvat nevoilor lor. De aceea, acest principiu a devenit filosofia noastră de business.

Căutăm să înțelegem cât mai bine nevoile clienților noștri și să contribuim activ la succesul proiectelor lor. Tropeum a crescut datorită relațiilor de lungă durată pe care le-a stabilit cu fiecare client în parte.

Chiar și tehnologizarea firmei s-a facut dupa același principiu. De exemplu, atunci cănd nu am putut onora la cel mai inalt nivel solicitările unui client, am cumpărat noi echipamente, pentru ca pe viitor să putem răspunde cererilor așa cum se cuvine. Așa am ajuns ca astăzi să avem ateliere proprii, cu cele mai moderne tehnologii, care ne permit să realizăm imprimari sofisticate și elegante.

In general, succesul unei afaceri se masoara in bani (și sigur, banii sunt importanți). In plus, noi masurăm succesul afacerii prin durabilitatea relațiilor cu clienții și mulțumirea acestora.

Tocmai pentru că activăm intr-o piață caracterizată de instabilitate, cum este cea romaneasca, am ales valori precum încrederea, eficacitatea și inovația, ca fiind definitorii pentru brandul Tropeum.

Aceste valori nu ar insemna nimic daca ar rămane doar exprimate la nivel declarativ. Noi am ales să ni le asumăm, deschis și onest. Așa a apărut Contractul de Încredere, un angajament pe care Tropeum și-l asumă cu clientii săi. Ce ne asumăm prin acest contract:

 • Consultanță pentru o alegere informată
  Suntem partenerii tăi de la bun inceput. Specialiștii noștri iți oferă toate detaliile și explicațiile necesare pentru ca tu sa poți face cele mai potrivite alegeri;
   
 • Corectitudine in execuție
  Stabilim împreună detaliile și respectăm ce am stabilit.
   
 • Fără timp pierdut cu drumuri după materiale
  Furnizăm noi toate produsle de promovare necesare. Tu nu vei face nici un efort in direcția asta.
   
 • Fara costuri suplimentare
  Intocmim un deviz corect. Astfel limitam riscul de a risipi bani cu produse în plus și controlăm să nu existe costuri suplimentare.
   
 • Suntem paroliști în ceea ce privește timpul de execuție și livrarea
  Termenul de livrare este strict respectat, in plus, te ținem informat cu progresul pe care il facem în onorarea comenzii.
   
 • Punctualitate și respect
  Echipa Tropeum este punctuală și tratează cu respect beneficiarul și proiectele sale.
   
 • O relație bună și după încheierea proiectului
  Rămânem la dispoziția ta pentru orice alte cereri de ofertă sau comenzi.