Mobile menu
Profile
Logistică & Transport
Iași
TRANSGOR LOGISTIK

         

PESTE 20 ANI DE EXCELENȚĂ ÎN TRANSPORT. CAPITAL ȘI ACȚIONARIAT 100% ROMÂNESC.

Încă din 1994, oferim clienților și partenerilor noștri soluții personalizate pentru expediții interne și internaționale, depozitare și transport rutier, aerian și maritim în toată Europa și facilităm accesul acestora pe piețele globale de desfacere.

 În cei aproape 25 de ani de experiență în segmentul de transport și logistică, am construit și am consolidat relații de parteneriat durabile, bazate pe încredere și profesionalism.

 La baza dezvoltării Transgor Logistik a stat preocuparea constantă de a oferi soluții sigure și personalizate de transport și logistică. Treptat, am ajuns să cuprindem atât planificarea și execuția transporturilor (prin parcul auto propriu și rețeaua de parteneri și subcontractori), cât și manipularea și depozitarea mărfurilor în tranzit.

Am crescut consecvent și, prin standardele înalte în afaceri, am câștigat poziția de lideri de piață în zona de Est.

 CE NE MOTIVEAZĂ?

 Succesul clienților noștri. Împreună cu partenerii din rețeaua Transgor Logistik, depunem întotdeauna eforturi pentru a depăși orice provocare și a oferi servicii de transport sigure, rapide, pliate pe fiecare tip de marfă – oriunde este nevoie.

 Îmbinăm know-how-ul tehnic solid cu orientarea spre inovație și cunoaștem în profunzime piețele europene. Astfel reușim să aducem valoare adăugată și satisfacție pentru clienți și furnizori, cât și pentru angajați.

 Ne implicăm la nivelul comunității locale și al societății românești, pentru că vrem să susținem activ progresul tehnologic și să cultivăm o atitudine sustenabilă față de viitor.

 Credem în puterea echipei și știm că doar împreună putem îndeplini angajamentul față de toți partenerii noștri: să fim o companie care livrează servicii de înaltă performanță și acționează transparent.

Prioritatea noastră va rămâne și de aici înainte evoluția și adaptarea continuă la trendurile internaționale și la nevoile dinamice ale clienților.

 www.transgor.com

Cariere