Mobile menu
Profile
Retail & FMCG
Brașov
Selgros

Selgros este un retailer european de tip Cash&Carry, deținut de holdingul elvețian TransGourmet, care are în prezent 45 de magazine în Germania, 16 în Polonia, și 23 în România. Compania a intrat pe piața din România în anul 2001 prin deschiderea primului magazin în Braşov, unde se află și sediul administrației centrale.

Fiecare dintre noi ne concentrăm atenția pe client, calitate, prospețime și servicii.

Împreună, acționăm după aceleași valori fundamentale: solidaritate, încredere, loialitate, onestitate, generozitate.

Suntem fericiți să lucrăm la Selgros și suntem mândri că facem parte din această echipă de succes. Muncim cu plăcere împreună, ne implicăm, suntem apreciați, iar încrederea de care ne bucurăm ne onorează. Ne perfecționăm zi de zi, ne asumăm responsabilități și ne facem meseria eficient, în beneficiul clienților și al companiei.

Te invităm să te alături echipei noastre, pentru că îți oferim oportunități de dezvoltare a unei cariere, iar potențialul și performanțele tale sunt recunoscute în Selgros.

Pentru mai multe informații despre noi și despre pozițiile vacante din Selgros, accesează http://www.selgros.ro/ și http://www.selgros.ro/cariere . https://www.facebook.com/Selgros.Romania/

Cariere