Mobile menu
Profile
Altele
Mogoșoaia
IPSO Agricultura

Cu o experiență de 25 de ani în domeniul agriculturii și in jur de 600 de angajați în cele 22 puncte de lucru din toată țara, IPSO Agricultură este numărul 1 pe piața utilajelor agricole din România. Fermierii români preocupați de performanță aleg cu consecvență utilajele agricole oferite de IPSO Agricultură și serviciile adiacente pe care le oferă compania, fapt ce îi reconfirmă an de an poziția de lider pe piața de profil.

IPSO Agricultură este parte a grupului francez Monnoyeur, cu o rețea de birouri extinsă în nouă țări, cele mai multe în Europa. Partener de afaceri solid, IPSO Agricultură oferă soluții integrate producătorilor agricoli din România, comportându-se ca un “one stop shop” pentru fermieri. 


Primul furnizor de utilaje agricole care a oferit soluții de finanțare, personalizate și adaptate fiecărui fermier, pe piața din România; serviciul oferit gratuit conferă garanția celor mai bune condiții de finanțare pentru fermieri, IPSO Agricultură devenind astăzi cel mai important partener al finanțatorilor, în numele clienților săi.

 

Primul furnizor de utilaje agricole care a implementat un pachet de servicii de monitorizare și suport a activităților realizate în câmp; FarmSight a fost implementat în 2014 pentru utilajele John Deere, permițând suport de la distanţă cu ajutorul tehnologiilor wireless. Acest pachet de servicii poate fi integrat pe combine, tractoare şi pe utilaje de erbicidat.


Cea mai amplă rețea de servicii de întreținere, diagnosticare şi reparaţii pentru utilajele achiziţionate; compania are opt ateliere de service, câte unul în fiecare dintre cele opt regiuni de dezvoltare, în care lucrează 137 de tehnicieni calificaţi şi atestaţi periodic pentru a realiza reparaţii la cel mai înalt standard de calitate, în peste 10.000 de ore de formare profesională.


Mărcile pe care le deține în portofoliu confirmă forța pe care o are IPSO Agricultură în domeniu și reputația pe care a reușit să și-o construiască și să o mențină până în prezent.


Compania este importator unic autorizat al mașinilor și utilajelor John Deere, cel mai mare producător de utilaje agricole la nivel mondial. IPSO Agricultură oferă fermierilor din România o gamă completă de tractoare, combine de recoltat, prese de balotat, mașini de erbicidat, utilaje de cultivare și sisteme de management agricol marca John Deere. Pe langa acestea, IPSO Agricultură a adăugat treptat mărci noi, de renume mondial, în portofoliul său.

 

Printre acestea se numără:

Kuhn – cu o experiență de 180 de ani în fabricarea utilajelor agricole

Manitou – lider în fabricarea încărcătoarelor telescopice;

Bednar FMT – parte a grupului STROM Centre, unul dintre cei mai mari fabricanți și distribuitori de utilaje agricole din Europa Centrală;

Perard – un nume de referință în mediul agriculturii mecanizate, furnizor de remorci de transbordare și remorci de împrăștiat îngrășăminte chimice.

 

Alte mărci de utilaje agricole prezente și ele în portofoliul IPSO Agricultură sunt: FlieglPichonKemperZurnGeringhoffGrasdorfLaforge și Eassymass


Cariere