Mobile menu
Profile
Echipamente industriale
Târgu Mureș
SC Comoserv SRL

Societatea COMOSERV, membra a SNEF Franta, a fost infiintata in anul 2006 ca o societate comerciala cu raspundere limitata cu capital integral privat romanesc, avand ca obiect de activitate principal “Constructii de cladiri si lucrari de geniu”. De-a lungul anilor, firma si-a largit gama de produse si servicii si a castigat o buna reputatie in domeniul fabricarii, montajului si service-ului utilajelor destinate in special industriei chimice, petrochimice, a rafinariilor, a celulozei si hartiei, cimentului, alimentare, energetice, siderurgice, metalurgice, protectiei mediului inconjurator.

Punctul de lucru se afla pe Platforma Combinatului de Ingrasaminte Chimice AZOMURES S.A, unde Comoserv detine Atelierele Mecanice, Atelierul Cazangerie si Laboratorul de incercari distructive si nedistructive.

Comoserv dispune de personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala, experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente. Compania urmareste satisfacerea in totalitate a cerintelor clientilor prin servicii de inalta calitate.

Cariere