Mobile menu
Profile
Energie
Sibiu
S.C. ELECTROMONTAJ "CARPATI" S.A.

Societatea fost infiintata in noiembrie 1949, odata cu debutul programului de electrificare a României, ca intreprindere zonala - Intrepriderea de Stat Electromontaj, in cadrul Ministerului Industriei. Din 1953 a activat in Trustul Electromontaj, din cadrul Ministerului Energiei Electrice, sub diferite denumiri: Intreprindere de Constructii Montaje Energetice, Grup Santiere Electromontaj Sibiu, Antrepriza Electromontaj Sibiu.

In anul 2017, societatea a aniversat 69 ani de activitate neintrerupta, fiind un nume cunoscut si apreciat in sectorul energetic din tara.

In prezent ,S.C. Electromontaj "CARPATI" S.A. Sibiu este o companie cu capital integral privat, actionarul principal fiind S.C. ROMELECTRO S.A. Bucuresti.

Diversificarea productiei si restructurarea societatii, actiuni dezvoltate prin efortul sustinut al conducerii societatii si salariatilor sai, sprijiniti de actionariat, vor mentine S.C. Electromontaj "CARPATI" S.A. Sibiu in categoria firmelor viabile si cu o buna imagine in rândul clientilor sai.