Mobile menu
Profile
Producție & Tehnică
Pantelimon
Rotolito Romania

Grupul Rotolito din care face  parte sii compania noastra , este unul dintre principalii furnizori de tipar din Europa. Astazi grupul isi desfasoara activitatea in 10 unitati de productie si are o echipa formata din 900 de profesionisti care realizeaza anual produse editoariale de inalta calitate pentru Europa, Asia, America si Africa.

 

La sediul nostru din Romania suntem o echipa tanara si dinamica de profesionisti si producem anual peste 30 de milioane de carti si materiale editoriale pentru piata internationala. Echiparea noastra este constant imbunatatita prin achizitia de utilaje noi, iar nivelul actual tehnologic atinge varful de gama in Europa.

 

Echipa Rotolito Romania este formata din 300 de persoane si este in continua crestere. Ne mandrim sa avem printre noi profesionisti care si-au inceput aici activitatea in urma cu mai bine de 10 ani. Mare parte dintre specialistii nostri si-au inceput cariera la noi in companie imediat dupa terminarea scolii, iar in prezent sunt coordonatori de productie sau manageri in cadrul firmei Rotolito.

Cariere